reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych dzieci

reklama
Basiu ja gotuje manne na wodzie i dodaje ugotowaną po łyżce do miseczki z mlekiem i energicznie mieszam. Pierwszy raz też mi się grudy zrobiły i zdesperowana włożyłam ta manne z garnkiem do lodówki. Po jakimś czasie wnerw mi minął i odłożyłam trochę tej zbitej kaszy i zalałam wrzątkiem. Też ładnie się rozprowadziło i potem dodałam mleko mod.
Dziś jeszcze dodałam startego jabłuszka dla urozmaicenia i nie było entuzjazmu. Ale to też wina upału.

kaska Ty pewnie bedziesz wiedziala najlepiej, czy jest bezpiecznie dac dziecku w tym wieku miesko pokrojone w kosteczke i ugotowane oczywiscie:-D, zeby jadlo samo, czy jeszcze za wczesnie i poczekac az dobrze nauczy sie gryzc?

kaska Ty pewnie bedziesz wiedziala najlepiej, czy jest bezpiecznie dac dziecku w tym wieku miesko pokrojone w kosteczke i ugotowane oczywiscie:-D, zeby jadlo samo, czy jeszcze za wczesnie i poczekac az dobrze nauczy sie gryzc?
Miłoszek jadł juz takie miesko jak nie mił zabków. Dziecko w tym wieku powinno umiesc juz doskonale gryzc nawet bez uzebienia, takze smiało mozesz takie miesko podawac

uwaga :-) Monia zakończyła ekspozycję na gluten i dostała dziś w łapkę bułeczkę :-)

no i ponieważ skóra jest zadziwiająco ładna (tfu tfu tfu tfu tfu) to zaraz przystępujemy do drugiego podejscią do króliczka i cebulki :-)

ciotki!!! 3majcie kciuki!!!

reklama
Do góry