reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Meble dla dzieci

dla mnie "krolestwo" dla bobaska to łózeczka z feretti,mam jeden wymarzony model ale nie pamietam jak sie dokladnie nazywa.Czy ma ktoś z Was jakies akcesoria z tej firmy, powiecie cos o nich?

reklama
Jeżeli chodzi o meble dla dzieci to warto dopasować je kolorystycznie względem ścian czy motywy fototapety. U nas znajdziecie kilka bardzo ciekawych zestawów promocyjnej cenie,w razie pytań służymy rada i pomocą na forum:)

My z uwagi na nietypowy układ ścian musieliśmy kupić mebelki na wymiar. Jedynym wymogiem było bezpieczeństwo. Przyznam, że byłam bardzo zadowolona z komody z głębokimi szufladami i przewijakiem na samej górze. Facet w stolarni mi to dopasował pod mój wzrost i zrobił dookoła na górze "barrierki" z zaokrąglonymi krawędziami. Wszystkie szuflady mam na jakimś ustrojstwie (tłoczek :p ?) i się łatwo otwieraja i domykają, nawet jak mam ubrania po brzegi, No i najważniejsze nie wydają prawie żadnego dźwięku.

Jak skończę wynajem i wrócę na swoje to wstawię zdjęcie

W sumie to mogę polecić tego stolarza, ale trzeba go pilnować bo chyba trochę roztrzepany jest i ma problem z terminowością, ale zna się na rzeczy. Strona stolarni w Krakowie Meble na wymiar Kraków |stolarnia Dechaland

Przyznam,że powyższe mebelki ciekawie się prezentują,kolorystyka także jest tutaj odpowiednia,są ciepłe w sam raz do pokoju dla dziecka. A w kwestii mebelków na wymiar to można szuka w sklepach internetowych,gdzie ceny będą niższe a wybór bardzo szeroki.

My mamy z PlusBaby. Są ładne i funkcjonalne, ale jakość mogłaby być lepsza.

Warto poszukać przede wszystkim w dobrych sklepach internetowych gdzie znajdziemy zarówno szeroki wybór mebli jak i dodatków do pokoju dla dziecka,warto szukać ciekawych promocji na bieżąco:)

Tak się składa,że na naszej stronie również znajdziecie niebanalne ozdoby,akcesoria do urządzenia pokoiku dla dziecka,warto zerknąć a w razie pytań służymy swoją radą na forum:)

Jeśli chcecie fajnie urządzić pokój swojego dziecka wejdźcie na homebook.pl i tam macie masę ideabooków, śliczne zegary i meble i ogólnie wszystko do domu.

A zaglądaliście na naszą stronę BajkowyPokoik? Bo jeżeli nie to najwyższy czas to zmienić,tym bardziej ze w dalszym ciągu mamy szereg ciekawych promocji na wybrane artykuły,warto sprawdzić:)

reklama
Do góry