reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Meble dla dzieci

reklama
Ja już jestem na szczęście po całym remoncie domu :) Ile nas kosztował nerwów, szkoda pisać ....
Ale wybieranie mebli wspominam miło :)
Swoim dzieciom mebelki do pokoju zamawiałam w sklepie: Meble – internetowy sklep meblowy Najlepszemeble.pl
Mają tam fajne, modne kolekcje więc jeśli szukałybyście czegoś wesołego możecie sobie zajrzeć,
Na szczęście w moim przypadku nie było żadnego problemu z dostawą - wszystko szybko sprawnie, mili panowie nawet pomogli mi wnieść meble do mieszkania.

Pokoik dla swojego dziecka urządziłam w ROCCE. Mebelki te można kupić w sklepie internetowym SARENKA Sarenka.eu - meble dla dzieci i nie tylko....
Są takie już bardziej na przyszłość, ale można przecież nakleić jakieś naklejki wielokrotnego użytku (dostępne również w SARENCE, np. NAKLEJKI - DEKORACJA POKOJU ).
ROCCA - meble rocca
Moja siostra zaś wybrała z SARENKI mebelki Noukie's kolekcja NOUKIE i tam są do wybory uchwyty i te dekory na frontach Meble Noukies.
Oba pokoje wyglądają uroczo, naprawdę polecam!

Moim dzieciom zrobiliśmy z mężem plac zabaw wręcz, coś jak w programie Bitwa o Dom ;) Znajomi również zmałpowali od nas pomysł i zakupili podobne. Od siebie mogę polecić meble ErgoExpert bo mają atest co jest najważniejsze i konkurencyjną cenę.

reklama
Znacie meble Ergoexpert? Mają urocze zestawy zarówno dla chłopca i dziewczynki.Meble charakteryzują się funkcjonalnością oraz niesamowitym wyglądem bo sprawiają, że pokój malucha to "twierdza" nie tylko do spania, ale przede wszystkim "królestwo", w którym mile spędza czas!

Do góry