reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Meble dla dzieci

dla mnie "krolestwo" dla bobaska to łózeczka z feretti,mam jeden wymarzony model ale nie pamietam jak sie dokladnie nazywa.Czy ma ktoś z Was jakies akcesoria z tej firmy, powiecie cos o nich?

reklama
Jeżeli chodzi o meble dla dzieci to warto dopasować je kolorystycznie względem ścian czy motywy fototapety. U nas znajdziecie kilka bardzo ciekawych zestawów promocyjnej cenie,w razie pytań służymy rada i pomocą na forum:)

My z uwagi na nietypowy układ ścian musieliśmy kupić mebelki na wymiar. Jedynym wymogiem było bezpieczeństwo. Przyznam, że byłam bardzo zadowolona z komody z głębokimi szufladami i przewijakiem na samej górze. Facet w stolarni mi to dopasował pod mój wzrost i zrobił dookoła na górze "barrierki" z zaokrąglonymi krawędziami. Wszystkie szuflady mam na jakimś ustrojstwie (tłoczek :p ?) i się łatwo otwieraja i domykają, nawet jak mam ubrania po brzegi, No i najważniejsze nie wydają prawie żadnego dźwięku.

Jak skończę wynajem i wrócę na swoje to wstawię zdjęcie

W sumie to mogę polecić tego stolarza, ale trzeba go pilnować bo chyba trochę roztrzepany jest i ma problem z terminowością, ale zna się na rzeczy. Strona stolarni w Krakowie Meble na wymiar Kraków |stolarnia Dechaland

Przyznam,że powyższe mebelki ciekawie się prezentują,kolorystyka także jest tutaj odpowiednia,są ciepłe w sam raz do pokoju dla dziecka. A w kwestii mebelków na wymiar to można szuka w sklepach internetowych,gdzie ceny będą niższe a wybór bardzo szeroki.

My mamy z PlusBaby. Są ładne i funkcjonalne, ale jakość mogłaby być lepsza.

Warto poszukać przede wszystkim w dobrych sklepach internetowych gdzie znajdziemy zarówno szeroki wybór mebli jak i dodatków do pokoju dla dziecka,warto szukać ciekawych promocji na bieżąco:)

Tak się składa,że na naszej stronie również znajdziecie niebanalne ozdoby,akcesoria do urządzenia pokoiku dla dziecka,warto zerknąć a w razie pytań służymy swoją radą na forum:)

Jeśli chcecie fajnie urządzić pokój swojego dziecka wejdźcie na homebook.pl i tam macie masę ideabooków, śliczne zegary i meble i ogólnie wszystko do domu.

A zaglądaliście na naszą stronę BajkowyPokoik? Bo jeżeli nie to najwyższy czas to zmienić,tym bardziej ze w dalszym ciągu mamy szereg ciekawych promocji na wybrane artykuły,warto sprawdzić:)

reklama
Do góry