reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Meble dla dzieci

reklama
ja jestem ogromną zwolenniczką samodzielnych przeróbek. Ostatnio znalazłam np.:
myślę, że niebawem postaram się zrobić coś podobnego dla swojego synka :)

Addek No jak to gdzie? W łóżku dziecka [emoji3] u syna meble z ikei wiodą główny prym póki co, pewnie jak będzie starszy to sam będzie wybierał sobie meble ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dla małych dzieci uważam warto brać meble po pierwsze praktyczne bo początkowo to głównie rodzice z nich korzystają i też takie które łatwo możemy 'przyozdobić' aktualnymi zainteresowaniami dziecka bo wiadome że u dzieci dużo się może zmieniać :) jako dodatek u mojego syna sprawdza sie pufa sako, zazwyczaj to na nim własnie zasypia podczas zabawy :) polecam pufy od pufolandia.com.pl - baaaardzo duży wybór, każdy może wybrać coś co pasuje i do tego w dobrej cenie.

Dla mnie tak czy inaczej meble powinny być przede wszystkim wysokiej jakości wykonania oraz o ciekawej kolorystyce, tak aby posłużyły naszemu dziecku przez kilka lat, bo przecież nie sztuką jest wymieniać je co roku.

No dokładnie. Mój młody już podrósł i czas zrobić mu remont w pokoju. Sam szuka sobie mebli. Ostatnio znalazł fajne na mebel-partner.pl i może te mu zamówię bo są zarówno ładne i nowoczesne jak i użyteczne.

reklama
Dzieci bardzo szybko rosną. Ani sie nie obrzyjcie a już będą szły do szkoły. Dlatego też polecałabym kupić meble, które nie będa bardzo dziecięce i z ozdobkami typu jakieś naklejki czy kwiatuszki. Dziecku coś takiego moze się początkowo podobać, potem jednak nie będzie chciało zapraszać kolegów do domu ponieważ jak to samo określi : jest już duże ;)
Najbardizej praktyczne są moim zdaniem tego typu systemy modułowe: meblearkadius.pl - duży wybór jest tutaj
Meble-Systemowe-MAXEL-meblearkadius_pl-4-248x165.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry