Ja w pierwszej kolejności sprawdzam oferty sklepów internetowych gdy potrzebuje kupić meble. W sieci jest bogata oferta i zawsze można znaleźć coś ciekawego dla siebie.
reklama
ja jestem ogromną zwolenniczką samodzielnych przeróbek. Ostatnio znalazłam np.:
myślę, że niebawem postaram się zrobić coś podobnego dla swojego synka
Jeżeli chodzi o meble dziecięce, to ja przeglądałam ostatnio na tej stronce: Link do: Najlepszy wybór mebli do pokojów dziecięcych i młodzieżowych od najlepszych projektantów| Homlando Można wszystko ładne skompletować za jednym zamachem, żeby tworzyło zgraną całość Myślę o tym, zeby zamówić do końca roku, bo dostawa w gratisie, no ale zobaczymy jak to wyjdzie
katadrap
Zaangażowana w BB
Też podobają mi się te mebelki.Jeżeli chodzi o meble dziecięce, to ja przeglądałam ostatnio na tej stronce: Link do: Najlepszy wybór mebli do pokojów dziecięcych i młodzieżowych od najlepszych projektantów| Homlando Można wszystko ładne skompletować za jednym zamachem, żeby tworzyło zgraną całość Myślę o tym, zeby zamówić do końca roku, bo dostawa w gratisie, no ale zobaczymy jak to wyjdzie
barwna
Początkująca w BB
Mi się strasznie podoba klasyka i romantyczny styl pokoiku takie jak w komplecie mebelków bellamy Link do: Ines biały komplet meble dziecięce, Bellamy
aga1993
Zaangażowana w BB
Addek No jak to gdzie? W łóżku dziecka [emoji3] u syna meble z ikei wiodą główny prym póki co, pewnie jak będzie starszy to sam będzie wybierał sobie meble
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dla małych dzieci uważam warto brać meble po pierwsze praktyczne bo początkowo to głównie rodzice z nich korzystają i też takie które łatwo możemy 'przyozdobić' aktualnymi zainteresowaniami dziecka bo wiadome że u dzieci dużo się może zmieniać jako dodatek u mojego syna sprawdza sie pufa sako, zazwyczaj to na nim własnie zasypia podczas zabawy polecam pufy od pufolandia.com.pl - baaaardzo duży wybór, każdy może wybrać coś co pasuje i do tego w dobrej cenie.
C
Cocomini
Gość
Dla mnie tak czy inaczej meble powinny być przede wszystkim wysokiej jakości wykonania oraz o ciekawej kolorystyce, tak aby posłużyły naszemu dziecku przez kilka lat, bo przecież nie sztuką jest wymieniać je co roku.
reklama
Dzieci bardzo szybko rosną. Ani sie nie obrzyjcie a już będą szły do szkoły. Dlatego też polecałabym kupić meble, które nie będa bardzo dziecięce i z ozdobkami typu jakieś naklejki czy kwiatuszki. Dziecku coś takiego moze się początkowo podobać, potem jednak nie będzie chciało zapraszać kolegów do domu ponieważ jak to samo określi : jest już duże
Najbardizej praktyczne są moim zdaniem tego typu systemy modułowe: meblearkadius.pl - duży wybór jest tutaj
Najbardizej praktyczne są moim zdaniem tego typu systemy modułowe: meblearkadius.pl - duży wybór jest tutaj
Ostatnia edycja: