reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

a no my już po goścince. było fajnie, Filip i Igor ładnie się bawili razem:) odwiedziłam w końcu moją kuzynkę... mieszkamy w tym samym miescie ale widzimy się za rzadko..
no i Filip miał okazje zobaczyc się z chrzestnym:)

Biore się teraz za siebie, łazienka należy do mnie hehe;-) spa sobie zrobię.. przed takimi atrakcjami w ten łikiendzik to mi sie należy:))

Filip szaleje z tatusiem.... niedługo spanie.. :)

reklama
hejka
Marta fajnie że jedziecie do dziadków a co do fryzurki to sama nie wiem co Ci poradzić,myślę że zmiana raz na jakiś czas jest potrzebna a i zrób tak jak Ty się najlepiej w tym będziesz czuła i konieczni proszę się nam tu pokazać:)
Super że nagadałyście się z siostrą:)siostrzeńce ploteczki są potrzebne:)Ja niestety pogadać mogę sobie z braciszkami bo mam aż dwóch,siostry niestety nie mam heh.
Kinga jak po wczorajszym spa łazienkowym?I jak przygotowania do tłuczenia butelek?wór pewnie pełen stoi i czeka na wieczór no a jutro kolejne mega wyzwanie i świetna zabawa się szykuje:)Fajnie macie:)

A ja zabieram się za sprzątanie,pogodę mamy paskudną,pochmurno no i dziś idę do nowej agencji bo mają mi dać odpowiedz czy od poniedziałku dostałam się do pracy także trzymajcie kciukasy kochane koleżanki bo w końcu moja codzienność by się zmieniła:)

A co u reszty?co z resztą dziewczyn?

Miłego dnia!!

hej

My dziś w trójkę od rana poza domem. Byliśmy na myjni a Filip miał radoche bo mógł zobaczyć jak to wszystko działa.
Jestemy już po obiedzie.
Zaraz znowu ruszamy na dwór.. no i potem już ruszamy na tłuczenie butelek:)

aga trzymam kciuki!!!:tak:
a po wczorajszym spa rewelacja;-)

nam tez dzien upływa szybciutko - bylismy na cwiczeniach , troszke zakupki spacerek - potem obiadzik - teraz czekam tylko na mynża - miłego popołudnia gadułki kochane

My już po tłuczeniu butelek! :) było super głośno i wesoło:))
jutro rano fryzjer itd...
w niedziele poprawiny
zdjęc pare zapodam wam w pn jak bedziecie chciały ;-) nic na siłe:-p:-D
pozdrówki

reklama
Do góry