reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam się i ja!
Przez weekend męża mam w domu :-)Ja z Alanem już od 7 na nóżkach a mąż jeszcze śpi.Dzisiejszy dzień zaczynam od prania,śniadanie i ogarnę troszkę dom potem jedziemy na zakupy urodzinowe męże :tak::-)
Kinga fajnie że na wesele idziecie,sama bym się pobawiła hehe
To mówisz że Kasia wychodzi za mąż,super szczęścia dla nich życzymy.
A Tobie życzę świetnych zdjęć i pokaż z siebie wszystko:)

a co u reszty?

a jak tam twoja agencja odezwali się??? no powiedz coś!:-p
niestety jeszcze nie ale na razie nie martwię się tym bo czekam na ob=ferte pracy dopiero 4 dni także liczę że może w poniedziałek się coś ruszy a jak do środy nie dadzą mi znać to idę rejestrować się do innej agencji,ogólnie pracy jest dużo także jestem happy :happy2:

reklama
Filip już po śniadaniu, w końcu zjadł! ostatnio muszę z nim walczyć żeby zjadł jedną kanapkę chociaż na śniadanie.:dry:
heh za to mój Alan wcina wszystko,ledwo co wstanie to muszę się za śniadanie brać bo nie może się doczekać jedzonka.
Filipek to śliczny chłopak i duży także nie martw się Kinga:)

kochana jeszcze u nas tez zaswieci słonko i bedzie okazja do spacerków - narazie jestesmy po sniadanku tylko młody jeszcze spi

heh za to mój Alan wcina wszystko,ledwo co wstanie to muszę się za śniadanie brać bo nie może się doczekać jedzonka.

Filipek to śliczny chłopak i duży także nie martw się Kinga:)
wiem wiem że Filipek dobrze wygląda:cool2::-) hehe. ale wiesz.. śniadanie to podstawa.

No i super że Alanek tak ładnie jada:) bedzie taki duży jak tata i mama:tak::happy2:

Kinga fajnie że na wesele idziecie,sama bym się pobawiła hehe
To mówisz że Kasia wychodzi za mąż,super szczęścia dla nich życzymy.
A Tobie życzę świetnych zdjęć i pokaż z siebie wszystko:)

niestety jeszcze nie ale na razie nie martwię się tym bo czekam na ob=ferte pracy dopiero 4 dni także liczę że może w poniedziałek się coś ruszy a jak do środy nie dadzą mi znać to idę rejestrować się do innej agencji,ogólnie pracy jest dużo także jestem happy :happy2:

No pobawimy się na weselu:-) dzięki za życzonka dla Kasi i mam nadzieje że ze zdjęć bądą zadowoleni!:tak:;-)

A co do pracy to dobrze że nie ma tam problemów ze znalezieniem pracy:happy2: powodzenia!

reklama
Do góry