reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hejka
Ja zabiegana troszkę,nie dawno mąż z pracy wrócił czwarta 12-stka szok zmęczony już śpi razem z Alanem a i jeszcze dziś po pracy zaliczyliśmy zakupy także wszyscy jesteśmy wymordowani...ja też idę spać kochaniutkieNiestety u mnie z bara bara dzisiaj nici :-(no ale może jutro hehe
Pogoda u nas dzisiaj była fantastyczna
Kinga ja też dziś pizze wcinałam a teraz aż mi nie dobrze...
Marta fajnie że masz już lustrzankę,teraz pstrykaj fotki...
Kasiu jak zdrówko?
...a gdzie reszta naszych koleżanek?pewnie zapomniały już o nas.
Buziaczki dziewczyny!
Ja zabiegana troszkę,nie dawno mąż z pracy wrócił czwarta 12-stka szok zmęczony już śpi razem z Alanem a i jeszcze dziś po pracy zaliczyliśmy zakupy także wszyscy jesteśmy wymordowani...ja też idę spać kochaniutkieNiestety u mnie z bara bara dzisiaj nici :-(no ale może jutro hehe
Pogoda u nas dzisiaj była fantastyczna
Kinga ja też dziś pizze wcinałam a teraz aż mi nie dobrze...
Marta fajnie że masz już lustrzankę,teraz pstrykaj fotki...
Kasiu jak zdrówko?
...a gdzie reszta naszych koleżanek?pewnie zapomniały już o nas.
Buziaczki dziewczyny!
K
Kinga85
Gość
witam z rana)
ja juz na nogach od 7, sprzątam
Mąż pojechał na chwile do pracy i potem idziemy na spacer a po spacerku od razu na obiad do Kapera) ahh za tydzien się bedziemy bawić tam na weselisku mojej szwagierki! ) mąż jest świadkiem.. A ja bede ich fotografem rodzinnym;-)
Filipkowi w tyg kupie jeszcze jakąś koszule nową co by elegancko wyglądał też i wszyscy już ubrani
zacznie się od piątku... bo tłuczenie butelek
marta ty tam grzecznie za sąsiadów się nie bierz hehe
aga no męża masz po pracy zmeczonego co sie dziwic... a jak tam twoja agencja odezwali się??? no powiedz coś!
kasia a co u was jak sie czujesz?
hania jakie macie dziś plany hm? jak tam twoje dzieciaki
ja juz na nogach od 7, sprzątam
Mąż pojechał na chwile do pracy i potem idziemy na spacer a po spacerku od razu na obiad do Kapera) ahh za tydzien się bedziemy bawić tam na weselisku mojej szwagierki! ) mąż jest świadkiem.. A ja bede ich fotografem rodzinnym;-)
Filipkowi w tyg kupie jeszcze jakąś koszule nową co by elegancko wyglądał też i wszyscy już ubrani
zacznie się od piątku... bo tłuczenie butelek
marta ty tam grzecznie za sąsiadów się nie bierz hehe
aga no męża masz po pracy zmeczonego co sie dziwic... a jak tam twoja agencja odezwali się??? no powiedz coś!
kasia a co u was jak sie czujesz?
hania jakie macie dziś plany hm? jak tam twoje dzieciaki
Kingo - u nas pogoda dzis do du...y czyli dzien zapowiada sie w domku -cos kropi i wieje jednym słowem ponuro - dzieciaki jeszcze spią - tylko mama buszuje od 6,30 na necie - mężus pojechał do pracy - bedzie trzeba zaraz wziąc sie za przygotowania jakiegos sniadanka - zycze miłego dnia i pozdrawiam
reklama
K
Kinga85
Gość
Hania szkoda że u was taka pogoda, pewnie od nas przeszło w waszą strone teraz... no ale słonko i u was niebawem zawita
Miłego dzionka! pozdr.
Filip już po śniadaniu, w końcu zjadł! ostatnio muszę z nim walczyć żeby zjadł jedną kanapkę chociaż na śniadanie.
Miłego dzionka! pozdr.
Filip już po śniadaniu, w końcu zjadł! ostatnio muszę z nim walczyć żeby zjadł jedną kanapkę chociaż na śniadanie.