reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

ELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LASKI!!!!

Kurcze jak dobrze witac znowu starszą starzem załoge !!!!! I widze:-) nowe dziewczyny !!!!! :-):-):-):-):-)

Kinga no fakt ciezko sie bedzie przyzwyczaić. Nie wiem o co poszło nie wnikam ale jak tak ma byc to ok :tak: Fotka strojącego choinke Filipma - bezcenna ! super !

Grubelku !!! ja również dziekuje za życzenia!!! Kurcze fajnie że jesteś !!!!!! Fotka diabełka fajna !!!!!

I maarta100 sie pojawiła!!!! super!!!! Co słychac ????

Laski jak przygotowania do Świat!!!! ja jakoś nie moge złapac tego klimatu ale powolutku i sie wdrąże heheheh.

Mam pytanko nie znacie jakiegoś dobrego dermatologa dla dorosłych z Olsztyna ?
Prywatnie ?
U nas powolutku w niedziele stroimi krzaczek. Kurcze jak ten czas leci oj tak:rofl2:

reklama
Jestem jestem...
Nawet nic jeszcze nie czytałam... melduję, ze wróciliśmy
Zakupy udane...tylko portfel jakiś cieńszy hehe Jeszcze dwa prezenty zostały do kupienia dla mojej i męża siostry.
I ja spotkałam już Mikołaja...dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)no piękny prezent mi przyniósł...później się pochwalę :-D
Zaraz Jakubcio pewnie przyśnie, my się rozpakujemy, ja wstawię (dopiero) obiadek iiiiiiiiiiiii stroimy choinkę, może Jakubcio obudzi się do tego czasu:-)
Obiecuję zaległości nadrobić jeszcze dzisiaj...
A teraz udanego popołudnia życzę!!

Ależ jestem zamotana :rofl2::-p

To mój prezent...
foto.ashx

A teraz uciekam...będę później!

Witajcie dziewczyny.
Jestem wieczorkiem... Mieliśmy niezapowiedzianych gości...Wpadli jedni sąsiedzi i drudzy...z dziećmi hehe mieliśmy małe przedszkole (18, 20 i 22 miesiące). Dobrze, ze barek zaopatrzony :baffled:
Więc nadrabiam już zaległości.
Z dwójką dzieci nie było źle...chłopcy bardzo fajnie się bawili, tak, że ja jeszcze sobie w mieszkaniu ogarnęłam.
Kinga zmieniłaś nick...ciężko będzie się przyzwyczaić...
Filip jaki zadowolony z choineczki? A gdzie focie dużej?
Marta, Grubelku, Kucia buziaczki dla was!
Kinga nawet nie wiesz jak się cieszę z prezentu...

My choinkę mamy już ubraną, za moment wkleję fotkę...
I zaraz biorę się za zgrywanie danych ze starego komputera :tak:

My dziś cale popołudnie i wieczor spedzamy razem i jest bardzo milo
na bb raczej juz mnie nie bedzie dzis.
arta fajnie ze zadowolona z prezentu jestes.

Filip i choinka:)

milego wieczoru zyczę

Kinga udanego wieczorku :tak:
Choinka śliczna...i Filip jaki dumny przy niej :-)

A oto nasze dzieło hehehe
obraz1515st9.jpg

Ostatnia edycja:
Czesc dziewuszki, od jakiegoś czasu zabawiam na tym forum, aczkolwiek wstyd przyznać, ale nie zagościłam jeszcze u swoich ziomalek :-:)-:)-( dlatego z pokorą przychodzę do was ;-) przyjmiecie mnie?? :blink::blink::blink::blink:

Witajcie z rana...
Chłopcy mi szaleją...więc mam małą chwilkę na bb :-)

Tosika...co to za pytanie!! Pewnie, ze Cię przyjmiemy...tylko pisz pisz pisz....

Z okazji 2 urodzinek Filipka
Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

zielony_misio.gif

reklama
arta bardzo dziekuje za życzenia dla Filipa :-)

my zaraz zmykamy na zakupy ostatnie juz..
a potem będziemy mieli małą goscinkę w domu.

pozdrawiam!

tosika witaj!:blink:

Do góry