WITAM CIEOLUUTKO DZIEWCZYNY mimo że pogoda nie teges
U nas leje i wieje nieciekawie dzisiejszy spacer odwołany szkooooda:-
-
-(
Zamówiłam wczoraj na allegro leżaczek fiszera mam nadzieje że się sprawdzi i bede mogła w domku wiecej porobić bo tak Neluszka domaga sie noszenia i bujania.
A tak poza tym jutro jedziemy do prywatnego pediatry zrobić ''przegląd '' Neluni Kuby tata zalatwił jakiegoś dobrego pediatre ale w Brodnicy także zrobimy sobie mała wycieczke do teśców i do lekarza.
Wczoraj bylismy z meżem dać na zapowiedźi dziwne pytania nam zadawał ksiądz boki zrywałam bo w sumie my juz po cywilnym i z dzidzią a te pytania to dla nowożeńców.
Neluszka coraz lepiej odpókac choć jeszcze troszke niespokojna jutro zobaczymy.
A swoja droga dziewczyny widziałyście polską komedie WESELE? Wczoraj sobie wypozyczylismy z Kubą zarąbiastaaaa polecam zwłaszcza Natali tak dla rozluźnienia:-):-):-)
Nineczko fajnie że znalazłaś czas dla nas widze że jestes biedulinko zapracowana ale jaka dzielnaaaaaa
SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRR FOTY FRUZI!!!!! No nie mogłam sie napatrzeĆ. jaka ona słodziutkaaaaaaa
Fajna Niunia
Nineczko ja Neluni robiłam badanie moczu i na szczeście zapalenia pecherza nie ma dlatego chcemy teraz zrobic badanie na posiew. Nineczko masz racje moja mała ma problemy z napieciem mięsniowym musze wykonywać ćwiczenia i byc pod okiem fizjoterapeuty teraz idziemy 5tego marca i cały czas ćwiczenia.
Kinguś FILIPEK PRZECUUUUUDWNY TEŻ kurcze fajny te nasze dzieci. I czego jeszcze możemy rządac od życia piekne maluchy !!!!!
Grubelku ten pensjonat znajduje sie w Dąbrówce pod Barczewem.
:: Wesela ::
NIneczko i Grubelku zdróweczka dla maluszków!!!!!!!!!!!
UCIEKAM Kruszyna wstała. MIŁEGO DNIA LASKI PAPAPAPAAPPA
ps ja też chcę wiosny Kinguśśśśś