reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
witam kawusiowo!!
dziewczyny czy wy już wiecie że mamy od jutra mnieć wiosne! nawet 15stop na plusie:angry::-) rewelacja jak dla mnie! Dzis u nas jeszcze ponuro i deszczowo.

Zajrzę później do was!
jakie plany macie na dzis??? :happy2:

Hej laseczki :-p

Kinga ekstra zdjęcia Filipka :-) Super z niego chłopczyk, a z Amelką na pewno by się dogadali :cool2:

Grubelku nie ma na co czekać z tym weselem ;-) Jak my to i TY :tak::tak: Zdrówka dla Twoich pociech.

Pogoda dziś okropna.... :dry: A ja na 16 muszę jechać do Mrągowa do dentysty :baffled: Miałam dziś bezsenność i wstałam już po 6 :-p Wypiłam kawkę i poprasowałam sobie zanim Amelka wstała... o 9.15 :sorry2: Ta to skubana może spać i wołem by jej nie zbudził jak nie chce, ale to chyba po tatusiu :rofl2::rofl2:

JA CHCĘ WIOSNY!!!

WITAM CIEOLUUTKO DZIEWCZYNY mimo że pogoda nie teges :-D:-D:-D
U nas leje i wieje nieciekawie dzisiejszy spacer odwołany szkooooda:-:)-:)-(
Zamówiłam wczoraj na allegro leżaczek fiszera mam nadzieje że się sprawdzi i bede mogła w domku wiecej porobić bo tak Neluszka domaga sie noszenia i bujania.

A tak poza tym jutro jedziemy do prywatnego pediatry zrobić ''przegląd '' Neluni Kuby tata zalatwił jakiegoś dobrego pediatre ale w Brodnicy także zrobimy sobie mała wycieczke do teśców i do lekarza.
Wczoraj bylismy z meżem dać na zapowiedźi dziwne pytania nam zadawał ksiądz boki zrywałam bo w sumie my juz po cywilnym i z dzidzią a te pytania to dla nowożeńców.
Neluszka coraz lepiej odpókac choć jeszcze troszke niespokojna jutro zobaczymy.

A swoja droga dziewczyny widziałyście polską komedie WESELE? Wczoraj sobie wypozyczylismy z Kubą zarąbiastaaaa polecam zwłaszcza Natali tak dla rozluźnienia:-):-):-)

Nineczko fajnie że znalazłaś czas dla nas widze że jestes biedulinko zapracowana ale jaka dzielnaaaaaa:tak::tak::tak:
SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRR FOTY FRUZI!!!!! No nie mogłam sie napatrzeĆ. jaka ona słodziutkaaaaaaa:tak::tak::tak: Fajna Niunia
Nineczko ja Neluni robiłam badanie moczu i na szczeście zapalenia pecherza nie ma dlatego chcemy teraz zrobic badanie na posiew. Nineczko masz racje moja mała ma problemy z napieciem mięsniowym musze wykonywać ćwiczenia i byc pod okiem fizjoterapeuty teraz idziemy 5tego marca i cały czas ćwiczenia.

Kinguś FILIPEK PRZECUUUUUDWNY TEŻ kurcze fajny te nasze dzieci. I czego jeszcze możemy rządac od życia piekne maluchy !!!!!

Grubelku ten pensjonat znajduje sie w Dąbrówce pod Barczewem. :: Wesela ::

NIneczko i Grubelku zdróweczka dla maluszków!!!!!!!!!!!

UCIEKAM Kruszyna wstała. MIŁEGO DNIA LASKI PAPAPAPAAPPA

ps ja też chcę wiosny Kinguśśśśś

Kinguś mam do Ciebie pytanie. Znalazłam w necie ogłoszenie Agencji Muzyczno-Reklamowej "BARTOSZ" z Iławy. Oni śpiewają na weselach, kamerują i fotografują. Słyszałaś o nich może? Czy mogłabyś mi coś o nich powiedzieć?

Witaj Nikula na naszym forum ;-);-);-);-)

Opowiedz nam coś wiecej o sobie i o maleństwu wiesz juz co urodzisz chłopaka czy kobitke:-):-):-)

A tak w ogóle to fajnie że jestes z Olsztyna ja tez. A konkretniej gdzie mieszkasz? Pozdrawiam

reklama
Natala przykro mi ale ja nie znam tego zespołu. U mnie na weselu grał zespół COMES bardzo fajnie grają i śpiewają tych mogę polecic.
Nikula witaj!!!! :happy2:

ja mykam bo gulasz robie...

Do góry