reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
laski pisze sie ktoras na to spotkanie? ja chyba sie wybiore, kusi mnie ta rehabilitantka:) rozmowa z pania dermatolog tez nie pogardze:)

dzien pierwszy maratonu za nami, lekko nie bylo ale wierze ze jutro bedzie lepiej:)

Witam się dzisiaj z samego rana :)
A to dlatego, że tato pojechał już do pracy a mama jeszcze śpi... He dajemy babci dzisiaj pospać :D
Dzieci szaleją...Jakub skacze, Maja tańczy <coś w stylu patataj> :D

Wczoraj byłam z maluchami na kontroli. I jeszcze w oskrzelach nieco słychać, ale wezmą jeszcze ten antybiotyk i powinno być ok. Miło się wczoraj zdziwiłam jak wyciągając portfel u lekarza on sam stwierdził, ze to kontrola więc nie płacę :D i tak samo w poniedziałek jak będziemy na kontroli.
W aptece już czekała na mnie recepta od gina... Ale dla przypomnienia dal dodatkowe leki i po ich braniu mam się zgłosić na cytologię... Czasem mam ochotę zmienić lekarza...bo ten coś za dobrą pamięć ma hehehe
Dzisiaj moja szwagierka ma imieniny... wybrałabym się na kawkę... Ale mąż zabrał auto...może tatę poproszę to mnie podrzuci te 15 km :)

Martuś oby wasz maratonik przyniósł same pozytywne wiadomości!! Oli wybiły się kolejne ząbki? Spotkanie wyglada na bardzo fajne... ja teraz możliwości nie mam wyjazdu niestety :/
Aguska jak tam dzisiaj pobudka też tak wcześnie?
Bietka nie za dobrze ci z teściową?!
Aniaa i jak tam. kulasz się jeszcze?
Kasia a cóż to za prezencik?!

No i zmykam bo moje młodsze szczęście ciągnie mi za kabel od ładowarki już ;)
Wpadnę później... BUZIAKI!!

Hej laski:)
U mnie rozpoczęło się już poszukiwanie pracy. Jest okazja, bo teściowa stara się o rentę i najprawdopodobniej jej się uda, więc zajęłaby się Alexem. Rozesłałam już kilka cv ale na razie cisza, więc jakbyście wiedziały coś o jakiejś pracy (do dziewczyn z Iławy kieruję:) to dawajcie znać:)

Alex wczoraj zrobił 2 samodzielne kroki:) po czym się przewrócił:)Ale jesteśmy już na dobrej drodze.

Marta03, prezencik to czapeczka, opaska i sukieneczka robione na szydełku. Nie wiem tylko, czy będą dobre, więc najpierw trzeba przymierzyć:)

Kasiu trzymam kciuki za pracę! A prezenciki....ooo :*

A w ogóle zapomniałam napisać, że wczoraj byłam u fryzjera :) Troszkę odcień zmieniłam ;)

Jutro wybieram się do Iławy z rana... Może jakaś kawusia??
Muszę nadzorować troszkę he

Kasia a jaka praca Cię interesuje.......?
Marta2801 ja na spotkanie nie wybieram się. Za mało czasu mam ostatnio.
Marta0307 z teściową mam bardzo dobrze:) aż ostatnio żałuję że tak daleko mieszka hehe... o ile byłoby łatwiej gdyby ktoś chciał tak pomóc bezinteresownie...... no ale co zrobić. Marta znowu zmieniłaś odcień?;) na jaki? jaśniejszy? i jak te butki na Majusię?

Kasiu zaraz napisze ci wiadomość na gadu... to może się jakoś umówimy ;)
Bietka taka teściowa to skarb ;) Chociaż moja nie najgorsza...no może czasem heh ;) A buciki kochana leżą jeszcze przez ten remont nawet nie wiem..jutro jak nie zapomnę to zabiorę je do rodziców... a swoja drogę przy spotkaniu przypomnij mi o pieniążkach za nie!! Bo ja sklerotyczka jestem ;)
Włoski mam ciemne jak zawsze tylko po całości mam jasne refleksy ;) Oj dawno nie miałam rozjaśnionych włosów... I aż mi dziwnie :)

Noooo.. Skarb. Obiad z dwóch dań codziennie co tylko wymyślę. pierożki, gołąbki itd... Marylkę bierze na dwór, myje naczynia, sprząta... robi zakupy. A ja... robię kosztorys do pracy inżynierskiej. dostaję oczopląsu i się zastanawiam w co ja się w ogóle wkopałam??? ta budowa jest ogrrrrrrromniasta. Kiedy ja to ogarnę...? Najgorsze jest to że dowiedziałam się że jakbym miała we wrześniu już inżyniera to bym mogła iść do pracy... ale musiałabym szybko się obronić, bo jak kogoś innego znajdą na moje miejsce??? brrr. co ma być to będzie.

reklama
Wiecie tylko co jest najgorsze??że tesciowa ma duuuuuuuuuużo więcej cierpliwości do małej co ja:((( i widze to że ma lepsze podejście:(
Dziewczyny co z WAMI??
Necia gdzie jesteś? stęskniłam się za Twoimi postami:)
Agnieszka...?
o Kindze nie wspomnę....
Nowe forumowiczki z brzuszkami- pisać pisać pisać.

Do góry