reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Aguska słodko wyglądają takie drepczące maluszki!!

I my po długaśnym spacerze, już drugim dzisiaj. Ja jestem wymęczona, jeszcze na obcasach się wybrałam... Za to Jakub niezniszczalny!! Maja co prawda w wózku ale obojętne dla niej czy jeździ godzinę czy trzy :) Teraz jeszcze jak zajada wafelka od lodów to w siódmym niebie jest :D
Ja zrobiłam zakupy w drogerii, odebrałam okulary... Znowu ze mnie okularnica jest... heh :) Jakubek chce je ciągle przymierzać a Majunia się cieszy jak mnie widzi z myślą jak tu je ściągnąć mamie z nosa :D

reklama
Adasiu kochany spełnienia tych największych dziecięcych marzeń!!

Ja od rana na obrotach. O 9 już musiałam być w banku...oczywiście w takim wypadku dzieci pospały do 7:30 i trzeba było taksówkę brać. Powrót już wózeczkiem... Ale złapała mnie koleżanka, więc kawka u niej obowiązkowa...A że na tej samej klatce mieszka inna koleżanka i dzisiaj akurat wolne miała poznała wózek i na pół godzinki wezwała do siebie :)
Dopiero co wróciłam...
A ciepełko na dworze fajne... Aż gorąco jest!!
Teraz za porządki muszę się wziąć, bo jak wyszłam tak tylko łóżka zaścieliłąm i to wszystko...

!!100 latek dla Adasia i wszystkiego naj naj naj!!!!

Wpadłam na chwilkę bo siedzę i się nudzę:) Planowałam wyjście z Alexem na dwór zaraz ale ten jak na złość śpi i się obudzić nie może:)

witajcie dziewczyny!

Adasiu spoznione zyczonka dla Ciebie wszystkiego dobrego,duzo zdrowka, duzo usmiechu, slonka, aby cale Twoje zycie bylo ciekawe i odkrywcze jak ten pierwszy roczek! dawaj rodzicom tyle radosci i powodow do dumy ile dawales przez ostatnie miesiace:) rosnij nam duzy i silny:) i buziaki od Olenki

kurcze modem mi odmowil posluszenstwa juz na dobre, we wtorek ide go do naprawy zaniesc moze go uratuja. teraz od mamy pisze. Olka dalej zakatarzona, ja mam @, brzuch mnie boli...do tego wczoraj Olce musialam wymienic sonde, udalo mi sie, a dzis mi mala cos dwa razy juz zwymiotowala...kurcze juz jestem zestresowana...i jak zwykle u nas cos musi sie dziac jak jest weekend...
jutro jedziemy do rodziny, w poniedzialek do tesciow, odezwe sie pewnie we wtorek dopiero jak B pojedzie...

Zdrowych i wesolych Swiat spedzonych w milej rodziinej atmosferze wszystkim Wam i Waszym rodzinkom zycza Mroziki:)

reklama
Hej kochane.
Życzymy Wam zdrowych, pogodnych Świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa!!!:)

PS. Moja przyjaciółka dostała dziś sms z życzeniami o takiej treści, że jak ma się całować, to przed świętami, a nie po jajkach:D

PPS. Necia, jak po imprezce urodzinowej Adasia? :)

Do góry