reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Martuś nie da się otworzyć tych stron :(
A co do babci na pewno wszystko będzie dobrze i nie możesz mieć do siebie pretensji przecież chciałaś jak najlepiej! Buziaczki dla Oli i zdrówka dla Babci!!!!

reklama
Witajcie!
Moje dzieci dzisiaj pospały do 6:45... I muszę przyznać, że to długo :)
Mama się wyspała hehehe
Teraz Już Majunia pije mleczko a Jakubek ogląda Pluszakowo.
Zaraz powinna być moja mama :)

Dzisiaj trochę słoneczka już jest.
Mam nadzieję pogoda będzie lepsza niż wczoraj :tak:

Bietka racja z mamą mam dobrze. Jest na każdą prośbę gdy potrzeba z maluszkami zostać <i nie tylko :) >, chociaż z Prabut bliziutko nie ma :)
Marta ale z Oleńki księżniczka!! Cudnie wyglądała!! I kochana nie mniej wyrzutów z powodu babci...dużo zdrówka dla niej!

Marta twoja Ola śliczniutka taka mała księżniczka:-)Bartkowi pokazywałam to się uśmiechnął:-D
marta mi dziś moje dziecko dało pospać do 8:szok: tatuś go nakarmił po 6 i mały poszedł dalej spać:-)
dziś pogoda lepsza ciekawe na jak długo mam nadzieje że na cały dzień po z chęcią bym wyszła już na dwór z małym.
ja przez @ jestem nie do życia czuje się opuchnięta i zmęczona ale mam nadzieje że dziś mi przejdzie zły humorek.

a mi dzis Olka nie pospala zbyt dlugo...Bartek wstawal o 4.30 bo odjezdzal w trase i Ola wstala jak on tylko wyszedl czyli o 5...no i juz pospac nie dala....teraz sobie drzemie ale ja juz sie ogarniam bo niedlugo jedziemy na cwiczenia...

Witajcie:) To mi dziś moje dzieciątka dały pospać do 8 :-) a teraz szykuję swojego starszego bo na basen z tatą się wybiera na cały dzień :) a ja zostaję z Adasiem w domku

A mi dzisiaj humor dopisuje!! w końcu....cudowny dzień:)najpierw mała spała do 8.45 co jej się nie zdarza:) potem się ogarnęłyśmy zjadłyśmy, poszłyśmy na placyk. Poszalała, wróciłyśmy do domu, zjadła, poszła spać:) ja szybciutko zrobię obiad. Mam nadzieję że pogoda się nie popsuje i jak wstanie pójdziemy znowu przed siebie:)
Miłego dnia!!!
Marta powodzenia na ćwiczeniach:)
Necia co do basenu... a byłaś z Adasiem? Ja byłam raz z Marylką, jak miała ok. 8 miesięcy to panika byla że hoho. szybciej wychodziłyśmy niż wchodziłyśmy...
był za duży hałas. ona tak nie lubi

Hej:)
Jak już się chwalimy, do której dzieci dały pospać, to mi Alex dał dziś do 11:)
Teraz już znowu śpi a ja robię obiadek, a Ł odkurza samochód pod domem.
Ładna pogoda dzisiaj, zaraz chyba wyciągnę Ł na spacer pod las, bo potrzeba mi gałęzi na stroiki wielkanocne:)

Marta03, super macie z tym remontem. Mi też się marzy nowa łazienka, ale w tym roku możemy zapomnieć...

Marta28, Ola to śliczna dziewczyna:) Po prostu przepiękna:) Trochę wam zazdroszcze, bo dziewczynki można włąśnie tak fajnie stroić, ale swojego zbója na nic w świecie bym nie zamieniła:)

Necia, ale zazdroszczę wam basenu!:)

Aguska, oby humorek się poprawił!:)

Bietka, widzisz, skorzystałaś z porannej ładnej pogody, bo teraz ma już się psuć:/

Kasia a ja zawsze wolałam mieć chłopca i mam dziewczynkę:D ale tez bym jej nie zamieniła za nic na swiecie... a tak przy okazji to o której Alex poszedł spać że wstał o 11?:)
Właśnie Marta chciałam CI napisać poprzednio... Ola to prawdziwa Księżniczka:) a jakie pultynki ma hehe. Super jest.

Też słyszałam że pogoda ma się psuć ale mam nadzieję że uda jeszcze mi się wyjść................

My zaliczyliśmy spacerek:-)
a teraz coś się chmurzy więc nie wiadomo co to dalej będzie.Bartuś leży w łóżeczku i sie mizia:-) ostatnio zawsze o tej porze śpioszek go łapie a już od dawna nie śpi drugi raz ale wczoraj drzemał 30 minut.
teraz odpoczywa hehe
ja czekam na mężusia bo ma zaraz z pracy wrócić:-)

reklama
Bietka co do basenu to z Adasiem jeszcze nie byłam bo zawsze jakaś przeszkoda była ale mam zamiar także niedługo może będziemy jeździć całą rodzinką :) Ale najpierw muszę sobie sprawić strój kąpielowy bo ten co mam teraz jest na mnie przyduży :szok: no i muszę jakiś okrywający tyłek bo mam tam duuuuużo rozstępów :angry:
Aguśka mój Adaś też o tej porze jest śpioszkowaty i właśnie sobie drzemie :tak:

Do góry