reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Necia też w sumie bym się dziwiła... U nas nie powiem i moi rodzice i teście są bardzo za wnukami... Teście co prawda jak dziecko malutkie to tak nie bardzo ale jak tylko trochę podrośnie to są chętni do zajmowania się wnukami. Tylko mnie denerwuje to w jaki sposób się zajmują... No ale to jest inna kwestia :confused:

A co do dobrych wieści... To wpłynęły nam zaległe przelewy i śmiało możemy umawiać glazurnika, kupować wyposażenie i zamawiać okna... Także w maju czeka nas pierwszy remont :tak:
i bałagan heh

Moje dzieciaczki w swoim pokoiku...
Jakubek kazał sobie pioseneczki włączyć i układa Mai wieże, które ona burzy i mają oboje wielką radochę :D

Ostatnia edycja:
reklama
Necia wiem, że bałagan... Ale wprowadziliśmy się tutaj z końcem stycznia i niestety remont łazienki i wc jest konieczny... A czekałam na te pieniążki... :) Miałam nadzieję, ze starczy mi jeszcze na zabudowę kuchni...no ale chyba muszę na jeszcze jeden przelew poczekać...zobaczymy jak to wyjdzie wszystko w praniu...

A na czas remontu ja z dziećmi przenoszę się do rodziców :D

U nas też pada...
Głowa mnie trochę pobolewa, pewnie na pogodę :/

A tu przede mną kąpania dzieci <razem dzisiaj wejdą do wanny>, kolacyjki i spanko...
Mąż dopiero po 22 będzie :/

hehe Marta narzekałaś że Ci uszczupliły opłaty konto i masz:rofl:
My jemy z P. kolacyjkę. Ja przed swoim kompem, on przed swoim:-p
Miłego wieczorku. Ja dalej mam zamiar walczyć z rysunkami:wściekła/y:

hehe Marta narzekałaś że Ci uszczupliły opłaty konto i masz:rofl:
Kochana bo na bieżące wydatki uszczupliłam konto nieźle...a tu nie wszystkie opłaty... :baffled:
Walczysz z rysunkami... Ja pamiętam jak na kartografii walczyłam z mapami... to dopiero była jazda...a ile przy tym nerwów!!

Moja laleczka już śpiocha, Jakubek jeszcze funkcjonuje ale już chwilka dzieli go od snu
:-p
Ja za to mam stertę prasowania :/

Aaaa jutro przyjeżdża moja mama!! Taaak się cieszę.
Mam nadzieję mąż zostawi mi auto to skoczymy na zakupki i może uda mi się z Jakubkiem do fryzjera, bo już włoski bardzo długie ma... A i chciałam jeszcze do kosmetyczki podjechać może maleńkiej uszka by przekuła, chociaż zastanawiam się jeszcze.
W piątek też mam mamę u siebie...ale mam wizytę u dentysty i już tak kolorowo tego nie widzę :-p

Oj Marta Ty to masz dobrze ze swoją mamą:) odwiedza CIę i odwiedza... Ja niestety nie mam tak dobrze. teściowa za daleko, mama bliżej ale nie ma czasu:/ jak już sytuacja naprawdę kryzysowa to przyjedzie, ale za rok czasu- raz przyjechała popilnować małą jak ja szłam na szkolenie z urzędu pracy:/

reklama
dotarlam wreszcie i tu:)
imprezka u nas udana, Ola zadowolona, ja w sumie tez, chociaz jakies "ale"zawsze sie znajdzie:)
babcie mam w szpitalu to najwiekszy minus tej imprezy...w niedziele zlapalo ja migotanie i jeszcze lezy w szpitalu...:( mam pretensje do siebie ze ja tak namawialam zeby do nas przyjechala...:(

Martus a u nas przekluwaja takim malym dzieciom uszka? z tego co ja sie dowiadywałam to chcieli aby mala miala skonczony rok... ja tez myslalam o przekluciu ale chyba jeszcze z tym zaczekam...

a tu Olunia urodzinowo:)
[/FONThttp://img24.imageshack.us/i/sam1966.jpg/]

Uploaded with [/FONT
http://imageshack.us]ImageShack.us

Do góry