reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta - ja właśnie dziś rano uprzedziłam panie,żeby odstawiły chociaż zupy mleczne i kakao. Powiedziałam Hani, żeby nie jadła zupek na śniadanie - specjalnie jej to nie zmartwiło ;-) Oj nie lubi ona mleczka, nie lubi... Zyrtec codziennie i buzia wyładniała - było już tak źle, że bałam się, że jej blizny jakieś zostaną :baffled:

Spotkanie chyba się dziewczynom udało i to bardzo, drugi dzien nie dadzą rady nic napisać ;-):-D

Kinga - ładnie zrobiliście ten remoncik, podoba mi sie rogówka :tak:

reklama
witam i ja

u nas zalatany dzien dziś, byłam do południa z Filipem na zakupach:) kupione ma już adidasy kurtkę i czapki na wiosnę.. jeszcze spodnie i jakies tshirty zostały ale to jutro polece raczej..

ogólnie u nas okej:) no z Agą mieliśmy okazję już się widzieć! :)) fajnie było
jutro wpadacie do nas na kawusię :-)

w iławie niby ciepło ale trochę pochmurno... ja w domu jakaś zmarznięta w bluzie siedzę ://

nineczko dobrze że z buzką Hani juz lepiej i alergia ustaje :)

witam..

Aga fajnie było się znowu spotkać ;)

a tu dla dziewczyn żeby zobaczyły nas :)) (zdjęcie na czas określony- będzie usunięte)

USUNIETE!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Super Dziewczyny!!! Mamusie laseczki!! Chłopaki też świetne;-) a jaka między nimi różnica;-) Filipek to naprawdę chłopisko;-)
Cieszę sie, ze spotkanie udane, zresztą widać na fotkach!!!!

My musimy się kiedys umówić z Nineczką na jakis spacerek;-) w końcu niedaleko mieszkamy.

A ja wpadłam w wir sprzątania, mysia okien itd.... trochę tego jest ale dopuki mam zapał sprzatać nie przestanę;) hehehe

A to moje kochające się chłopaki;-)

Załączniki

• Zdjęcie026..jpg
    Zdjęcie026..jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 21
Marta - koniecznie musimy się spotkać jak tylko wiosna rozpocznie się na dobre. Jak to zwykle bywa im bliżej tym trudniej się spotkać :)
Dziewczyny - ale z was lachony! A między chłopakami rzeczywiście spora rożnica ale z obu niezłe przystojniaki wyrosną.

Marta - boskie zdjęcie!!! Mina Piotrusia ...

reklama
hejka

w iławie dziś kolejny słoneczny dzień! :)

Marta śliczne te twoje chłopaczki są! :-)
fajnie że chcecie się z nineczką spotkąc :)) ja to bym tez chciała sie z wami poznać bliżej... :)) może kiedys sie uda kto wie

Miłego dnia dziewczyny!

Do góry