reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Aga i jak, spakowani juz???? jutro rano lecicie :) do zobaczenia w iławie!!!! ;)

Tak my już spakowani:)
Alan od ponad 2 godzin już śpi,Ja nie długo mykam pod prysznic i czekam na męża a wróci z pracy koło północy więc prawdopodobnie nie będziemy kładli się spać:-/
Teraz wcinam jeszcze małą kolacyjkę,lodówka już pusta od rana stoi,na lotnisku nadrobię jak zjem mega angielskie śniadanie:)
O 8.05 mamy samolot:)
Około 14 powinniśmy być w Iławie:)

Aga szczęśliwej podrózy i udanego spotkania Dziewczyny!!!;-)

No a u nas po staremu... pogoda się zmienia, w kińcu wiosna nadchodzi bo już na zoimowe ubrania patrzeć nie mogę, w wolnej chwili dom sprzątam, okna myję, nie mogę się doczekać aż do ogrodu pójdę;-) Pozdrawiam!!!

u nas też już wiosnę czuć... :)) doczekać się juz nie mogę tego ciepełka wiosennego! wybieramy się w pn na zakupy czas zmienić obuwie i kurtki :)

a tu moj glon ;)

Aga do zobaczenia wieczorem ;)
My dziś na mega kacu z mężem jestesmy i wieczorem raczej nie popijemy wiele ale chociaż się spotkamy i pogadamy dziś. a mamy jeszcze 3tyg wiec za tydzień wpadniecie do nas na coś mocniejszego;) i dzieciaki się pobawią.

pozdrawiam was wszystkie!
miłego weekendu!

Jak ja nie lubię tego nowego "imagu" forum :no:

Witam wiosną! Mam nadzieję, że chorob już koniec (tfu tfu). Hania dziś po tygodniu przerwy powędrowała do przedszkola. Muszę porozmawiac z dyrekcją i wykreślić jej z diety mleko - kilka dni w domu bez mleka i policzki śliczne, zapalenie uszu momentalnie przeszło (jak na obustronne 3 dni to rewelacja), wysypka na ciele mniejsza.
Ja się trochę denerwuję - we czwartek mam kolejną wizytę u neurologa i odbieram zdjęcia rtg i skierowania na dalsze badania - ciekawa jestem co z tego wyniknie - mam nadzieję, że to tylko jakieś zapalenie mięśni :baffled:

Jest jedna rzecz której nie lubię we wczesnej wiośnie - tego syfu, który pojawia się spod śniegu :szok: Tragedia...

A co u was laseczki :-)

reklama
Aga, Kinga opowiadajcie jak spotkanie się udało?;-)

Nineczko oj ta skaza.... i u nas ciągle sie ona przypomina u Antka, jak odstawiamy nabiał to jest ok. Teraz już aż tak wrażliwy nie jest ale w domu nabiału nie dostaje, wystarczy, ze w przedszkolu zje;-) bo jak miał diete beznabiałowa to pani w przedszkolu opowiadała, że bardzo to Antoś przezywał, ze nie mógł jeśc tego co pozostałe dzieci;-(

Do góry