reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hek Laseczki!!! Hoho ruszyło znowu forum!!!
Oczywiście wszytskiego najlepszego dla tych małych i tych dużych kobietek!!!
239724_l.gif

A u nas bez zmian, mąż nadal w szpitalu, lekarz powiedział ze pewnie wypusci go dopiero w przyszłym tyg!! :-( :-( Kurcze, naprawde mi ciezko bez Niego, najgorsze ze wszytsko na mojej głowie i jeszcze psa musze wyprowadzac, szok! Ale słoneczko zacheca do zycia!!!
Nineczko napisz o jaka piłke chodzi, w olecku jest bardzo duzy dobry sportowy sklep, moge dzisiaj tam zaleciec i spytac!!! Wiem, ze kolezanka przyjezdzała z Ełku do tego sklepu bo mówiła ze u nich nedza, kupowała sprzęt do siłowni:-)
Ja tez jestem po zakupowym szaleństwie! Chyba ta pogoda zacheca do kupowania, amówiłam tez Antosiowi wózek spacerówke i czekam na przesyłke, moze dzisiaj juz przyjdzie!

reklama
Hej!
Gdzie Wy znowu jesteście? :confused: Chyba trzeba będzie wprowadzić listę obecności i każda będzie się musiała podpisywać :-D (kilka razy dziennie :laugh2: :laugh2: :laugh2: )
Nineczko a tej piłki na allegro nie ma? A z kupami to zawsze tak jest ale niech tatusie odczuja nie tylko mamy! :-p
Moje dziecie nocowało u babci potem zadzwonie to się dowiem jak im noc minęła :szok: :-D :-D :-D
Któraś z Was mówiła cos o relacji z pdróży do Rzymu i zdjęciach w ciagu dnia jak bede miała chwilę to napisze... :zawstydzona/y:

witam i ja poodpisuje liste. jak usłyszałam ze trzeba podpisywac to sie zaraz pojawiłma :-D :-D :-D

grubelku dawaj foteczki :)
natala - kupuj kurtke i sie nie zastanawiaj a co ?
ninaczko - nie wiem gdzie mozna piłeczki zakupic:sick:

My też się meldujemy :-)

maarta - napisz mi jak możesz gdzie są te sklepy, to już sama wpadne wracając z ełku we wtorek, nie będę ci głowy zawracała

grubelku - sa te piłki na allegro ale one kosztuja 24 zl a przessylka 16 zl, wiec szukam najpierw gdzies blizej.
Czekam na zdjątka i relację z wycieczki :-)

:wściekła/y: trala lalallalal ...moje dziecko nie spi..... zaraz mnie ku*****ca strzeli . juz nie mam siły . nauka samodzilnego zasypiania ??????????????temat odległy ale pomocy ???????doradzcie cos??????????????????????na noc zasypia sama a w dzien koszmar. lezy w łozeczku ,wala sie , pogdauje, smieje ....a ja zaciskam zeby ale normalnie jestem wsciekła

Madzia spokojnie :tak: Moja córcia ostatnio nauczyła się zasypiać jak koło niej ktoś leży (wczesniej zasypiła sama w łóżeczku), a może dla Twojej córci trochę za wczesnie na sen :confused:

Co do zasypiania to ja bardzo konsekwentna jestem, nie ma zabawy! kłade do łóżeczka i Antek zasypia. Wczesniej jak go tego uczyłam to zdażało sie ze chwilke postekał pod noskiem, ze mu to sie nie podoba ale jak zamknęlam drzwi do pokoiku to juz nie weszłam dopuki nie zasnął, postekał i zobaczył ze nic z tego, czyli tzreba spać! Z dziecmi tak jest, ze czesto odpuszczamy a nie wolno bo one zawsze to wykorzystają!!
Nineczko ten sklep jest w olecku na 1-go Maja a hurtownia na Al. Lipowej. Ale naprawde to zaden problem jak podskocze tam i zapytam, po co macie krążyc na darmo, a gdzie sklep jest w Ełku to nie wiem. Powiedz tylko o jaka piłeczke dokładniej chodzi:-)

maarta, jeśli to nie problem, to popatrz czy mają coś w tym stylu - może być większe, mniejsze http://www.allegro.pl/item174096891_pilka_do_cwiczen_sr_85_cm.html

Madzia - Hania od urodzenia nie miała problemów z samodzielnym zasypianiem. Po odłożeniu do łózeczka po jedzonku zasypiała bez problemu. Do teraz :wściekła/y: Od kilku dni szaleństwo :szok: Noszę ją na rękach, bo po odłożeniu nie płacze tylko ryczy i wyje :szok: To samo z jedzeniem. Nie chce butli, wyje, pręży się a po 5 minutach bujania - wcina całą butlę.

Grubelku - GDZIE ZDJĘCIA :confused::confused::confused:

reklama
Do góry