reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

a my sobie z mężem jeszcze zaszaleliśmy i kupilismy przez net perfumy:-) ja dla siebie wziełam Cool Water Davidoffa mmmm slicznie pachnie!:tak:

My zdjęcia wywołamy dopiero na początku stycznia bo zbierze się troche z jesieni zimy świat i urodzin Filipa:blink:
dziś musze męża wykorzystać bo.... czuje ze to dziś ten dzień! :rofl2: Jak narazie obydwoje siedzimy przy lapach ale potem hmm... kto wie:-p:-D

reklama
dziękujemy za powitanie!!!!cieszę się bardzo że możemy dołączyć do Waszego grona:tak::-) myślę że miło nam się będzie tu "klikało":-)
no nic uciekam-życzę miłej i spokojnej nocki:happy:- dobranoc.

My fotki wywołujemy raz na pół roku hehe tak przynajmniej wychodzi, ale trzeba będzie zacząć to robić systematyczniej.
No fajnie prezenty sobie zrobiliście :)
Kinga ty przy laptopie i mąż...a może dzisiaj wirtualnie?

arta moj też przy laptopie :-D
a co do perfumow to cudny prezent na swieta jak dla mnie hehe jeszcze z avonu pur blance bede miala w pn:rofl2: ależ czad! hehehe

kasiamaj spokojnej nocy:blink: twoj synek niedawno roczek skonczyl jak widze:-)

Kasiamaj faktycznie tydzień temu Kubuś roczek kończył...
Spóźnione życzenia od nas!!
Kinga ja również zapach dostałam ale z Oriflame :-) Dla kobiety jakby nie była okazja dobry zapach i piękna biżuteria zawsze są trafionymi prezentami :tak:
A reszta prezentu...wiem co ale jakie zobaczę niedługo hehe

I ja też zmykam bo od rana dwójkę maluchów mam a potem zakupowy szał...
Miłej nocy dziewczyny...
Kinga tobie stosunkowo udanej nocy życzę...

reklama
Do góry