reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Jakubcio pospał mi 1,5 godzinki. Jak wstał zjadł rosołek i zawitała do nas koleżanka z synkiem... Chłopcy się wybawili (tomek jest miesiąc młodszy od Jakuba) a teraz znowu sami...Jakub szaleje hehe

My z mężem wypilismy po piwku, obejzelismy film na HBO i teraz idziemy do łózka:)
Filip zasnął dzis juz o 20.
Miły wieczór.

arta no może wrzesień bedzie szczesliwszy..;-) zobaczymy!

Dobranoc

A my już po testach. Hania ma alergię na orzechy, jajka i mleko a ja na roztocza kurzu, pył mączny, bylicę i mleko. Za rok wracamy na badania Hani na alergeny wziewne. Hania zniosła testy bardzo dzielnie, aż byłam zdziwiona. Grzecznie trzymała rączkę pół godziny w odpowiedniej pozycji i nie urniła ani jednej łezki. Dzielny ten mój bobas. Cały wieczór chwaliła się tacie, gdzie pani doktor kłuła mamę i ją :-)
Ze złych wieści - mój tata prawie na 100 % będzie miał wszczepiany rozrusznik. Z jego sercem jest gorzej niż mysleliśmy... :-(

Witajcie!
Kinga trzymam kciuki za wrześniówkę'09
Nineczko dzielna masz córcię. Hania świetnie zniosła testy. Chyba nie odpowiedziałaś mi na pytanie. Od jakiego wieku robią testy skórne? Bo ja myślałam, że od 3 lat.
A tatuś...niech będzie dzielny, a jeżeli z sercem tak źle to pewnie rozrusznik dużo pomoże. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok.

Jakub przestawił mi się i wstaje o 8 :tak::tak::tak::tak::tak: Poogląda chwile bajeczki u nas w łóżku i zaczyna szaleć. Mąż jeszcze śpi po nocce a ja jak myszka staram się być cichutko :-)

witam sie!
Dzis spalismy sobiie z Fifikiem do 9! :-p

..a ja dzisiaj zwsielam sie w koncu za okna i firany:happy:
pracowity dzień!

Nineczko twoja córeczka dzielna jest! :tak: ucałuj od cioteczki :***

milego dnia

Mąż w pracy, Jakubcio zasypia...za chwile będzie pełen relaks...no nie wspominając o piorącym się praniu :) Obiadek mam z wczoraj więc odpocznę.

reklama
mi Filip wczoraj nic nie spał... i padł o 20 spiąc do 9.
dziś też nie zapowiada sie aby chcial spac...
wieczor bedzie wolny :-p

Do góry