reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ależ miałam nadrabiania :szok:
Kinga - mam nadzieję, że ze zdrówkiem już lepiej. Co to może być :confused: U mnie korzonki chyba sie odezwały, łażę dziś jak połamana a jestem sama z małą bo małż na budowie. Uroki życia hehe
Natala - ściskam wirtualnie!
Martaja - jestem pełna podziwu dla umięjętności twego synka. Taki malutki a już na nóżki ślicznie staje. Silny chłopak :tak:
Kucia - twoja malutka jak zwykle przepiękna. Nic tylko się zakochać w takim okruszku...
Maarta - Z Antosia to już prawdziwy mężczyzna :cool2: Nic dodać - nic ująć :tak:

Ja chciałabym mieć kiedyś yorka (wracając do tematu psów) - boję się dużych piesków a taki malutki, wesolutki... Maarta - ten z maski to w ogóle super ale ja też myślałam, że to jakaś mieszanka - muszę sobie zapisać rasę.

Co do zamknięcia oddziału - po prostu masakra. Z Gołdapi do Suwałk, Ełku albo Giżycka po 60 km. I co będą mówić rodzącym? Niech pani zaciśnie nogi, za godzinkę będziemy na miejscu :wściekła/y: :no:

U nas ogólnie OK tylko małej wylazła jakaś wysypka. Swędzi ją, bo strasznie się drapie jak ją rozbiorę do golaska. Najwięcej tego ma na dolnej części pleców, reszta krostek rozsiana po pleckach i brzuszku i klatce. Nie pomaga smarowanie oilatum, kąpanie w oilatum... Nie zmieniałam proszku ani pieluszek - pampersów używa od urodzenia i było OK. Wczoraj miała aż skórkę zdartą od drapania (a pazurki króciutkie....) Aha - na udzie ma jedną plamkę a raczej okrąg, w którym jest czysta skóra otoczony suchą, czerwoną. Malutkie to - ok centymetra średnicy. Spotkałyście się może z czymś takim? Może jechać z nią do innego alergologa?:baffled:Nie mam pojęcia...

reklama
Nineczko a może to ospa?
Nie znam sie na wysypkach, a moze goraczkowała Hania? czasami po temp wychdza dziwne krostki bo skoro twierdzisz, ze nic nie zmieniałas , ja bym sie przeszła do lekarza, lepiej zebyto fachowiec ogladał.
Wiem tez ze ostatnio czesto rózyczka wystepuje:-(
Antek dziekuje za komplementy:tak:
Kinga co u Ciebie??

hej, nie odzywałam sie wczoraj ponieważ nie czułam się dobrze.
dzis były ur mojego taty.Na goścince było miło.
Filipek dał dziadkowi prezent i kwiatka i dostał czekoladę no a przecież to dziadzia ma urodzinki:)
Ja jak przyszłam musiałam sie koniecznie położyć bo byłam zmęczona..
dziś miałam robione echo serca i ciekawa jestem jakie będą wyniki
008.gif
lekarz mój prowadzący powiedział mi że jeżeli to coś z sercem to bede musiała jechać do Olsztyna lub Elbląga.. troche mnie wystraszyła
008.gif

Wierzę że bedzie dobrze, rodzina mnie wspiera duchowo i wiem że Wy również za co bardzo dziekuje wiele to dla mnie znaczy zwłaszcza teraz..

Filipek już śpi słodko od 19.
Troszke jeszcze wieczorem poszalał a na kolacyjkę zrobiłam mu kaszke manną jadł ze smakiem.
Miłego wieczoru i spokojnej nocy życzę.

Witam sie i ja...

Maarta Antek uroczy....:tak:

Nineczko Julka tez cały czas ma to swoje uczulenie... odstawione ma wszystko co moze uczulać... i raz jej znika a za kilka dni znowu wielkie czerwone plamiska...:baffled: Z takim jak ma Hanus nie spotkałam sie... może idź do lekarza innego jak masz i zobaczysz co powie... szczerze mówiac tez mam dylemat iść do tej samej czy znakleźc innego... raz byliśmy w Olsztynie... potem w Elblągu przy okazji choroby uszu o której pisałam... no i w przyszłym tyg znowu idziemy... sama juz nie wiem co robic z tym dziadostwem :angry::angry::angry:

Natala jak samopoczucie...?:confused:

Kinga głowa do góry:tak:

Miłej nocki!

maarta - ona nie gorączkuje ale od kilku ładnych tygodni ma no stop katar - wodnisty, przeźroczysty. Lekarz stwierdził, że przejdzie :baffled: ale coś nie przechodzi.
Idę we wtorek do lekarza i zobaczę co wymyśli. Dostałam od koleżanek z pracy namiary na dobrą alergolog z Suwałk. Najwyżej prywatnie do niej pojadę. Nie mogę dziecku zdjąć pieluchy, bo jak zdejmę to strasznie się drapie tam gdzie sięga.

My dziś po rodzinnym spacerku zakończonym zajączkiem dla małej. Kupiliśmy jej parę drewnianych zabawek - parszywy wybór swoją drogą. Oglądaliśmy rowerki i jeśli już to zamówię na allegro. Plastik na plastikowych kółkach za długo nie pojeździ, mimo, że wygląda jak jarmark na kołach :baffled:
Ten mi się podoba:
324986412

Kinga - daj znać koniecznie jak poznasz wyniki. Dziwię się, ze od razu nie powiedzieli, mi nie kazali czekać, jeszcze podczas badania lekarz mówił co i jak :dry:

Nineczko mam nadzieje ze ta alergolog bedzie oki;-) dzieci maja czasami uczulenia na wszystko , czasami i na lekarstwa.
a rowerek wyglada na super;-) i przy okazji chciałabym Antka pochwalic ze na swoim trójkołowcu juz sam jedzi;-)dla Hani dobry by był taki na któeym mozna nóżki oprzeć;-) chociaz ten ma blokowane pedały więc oki:tak:
Kinga trzymamy za Ciebie kciuki!!!

Witam wiosennie:-)

Nineczko suuuper że wróciłas do nas. Mam nadzieje że z Hani w końcu zdiagnozuja od czego ta swędzawka :wściekła/y::wściekła/y: Brakuje u nas normalnych zwykłych lekarzy a jest ich pełno i do d....:no::no::no:
Rowerek pierwsza klasa :cool2: masz racje na allegro bedzie zdecydowanie taniej.

Maarta Antos super chłopak jak sam zasuwa na trójkołowcu :tak::tak::tak:

Grubelku a jak Juleczka?

Kurcze dziwi mnie to że mamy XXI wiek a lekarze w niektórych sprawach sa bezradni:szok::szok::szok: Szkoda mi tylko maluszków.

Natala jak samopoczucie..?

Kinga jak sie czujesz dzisiaj ?

My własnie wrócilismy z długiego spacerkuuuu oj piekna pogoda dzisiaj była :tak:

Za godz mam wychodne uciekam na saune i masaż kurcze juz dawno nie byłam. Mam nadzieje ze mąz poradzi sobie z Neluchą.

Jutro załatwiamy orkiestre a w tygodniu do końca sale :baffled::baffled: Cały tydzień zapełniony. W sobote jedziemy do teściów takze co do świąt nie działam zbyt wiele.

A co u WAS laseczki ? Jak minał dzionek???????:sorry2:

Kucia i jak samopoczucie??? tez wieki na saunie nie byłam a o masazu to marze od dluzszego czasu;-)
I teraz macie duzo spraw do załatwienia przed ślubem ech.... ale to sama przyjemność:tak:
Spadam do pracy, miłego dnia!!

reklama
WItam słodziutko :-):-):-)

Co do wczorajszego wypadu czuje sie jak nowo narodzona:-)
Kuba kupił mi karnet w Villa Palas i powiem Wam jak na takie warunki i jakośc usług zapłaciłam niewiele za hydromasaż, saune i masaż 35 zł za 25 min z każdego.
Także nie jest tragicznie a naprawde lepiej sie czuje. Neluszka wczoraj ładnie zasnęła tatko ja zmęczył zabawą.
Zaraz ruszamy na godzinny spacerek bo pogody dzisiaj nie ma ale najwazniejsze że nie pada także na godz można wyjśc

Maarta pokaz slajdów nieziemski wszystko się zgadza ;-) fajnie było sie posmiać

A co u Was kobitki ? Mma nadzieje ze wszystko ok. Uciekam na małe dotlenionko;-)

Do góry