reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta - dzięki tobie wiem co się w regionie dzieje :-D W poniedziałek też obejrzę ;-)
Miłego imprezowania!
Kinga - a ty gdzie wybywasz? Fotki oczywiście mile widziane :cool2:
Kucia - ja dostawałam wychowawczy na konto. Zus płaci pracodawcy a on tobie, tak przynajmniej twierdzi mój mąż a to on załatwiał wszelkie formalności związane z moim macierzyńskim.
Biedne to twoje maleństwo :no: Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości skonsultuj się z innym pediatrą.

reklama
Zapomniałam napisać co tam u nas :cool2:
No niestety nie ciekawie. Brat mojej mamy leży na neurologicznym OIOMie. Miał udar mózgu i jak twierdzą lekarze to byłby cud żeby przeżył :no: Mama w związku z tym w Białymstoku a ja wykorzystuję już kolejny dzień urlopu.
Hania zdrowa i broi jak zwykle :dry: Wczoraj sama wcinała deserek z łyżeczki. Oj jak szybko te dzieciaczki przestają być słodkimi niemowlętami...

kucia macierzyńskie w twoim wypadku powinien wypłacać Ci pracodawca. Idz do ZUSu z papierami i sie dowiedz,albo zadzwon na informację.
zdróweczka duuużo życzę twojemu maleństwu! biedactwo...
marta udanej imprezy! napisz jutro jak było:-)
nineczko ja z mężem jutro ide na zabawę karnawałową którą zorganizował ZUS tam gdzie mój mąż pracuje:-) będzie orkiestra itd... na 13do fryzjera idę.. i potem odstawiamy synka do babci na całą nocke.

pozdrowionka!
do nastepnego razu! i milego weekendu zyczę;-)

Witam dziewczyny!!!!

W poniedziałek skontaktuje sie z moi pracodawcA i pojde do Zusu dwa miesiące w sumie od czasu porodu nie otrzymałam macieRzyńskiego coś jest nie tak.:szok::szok::szok:

Nineczko współczuje z powodu BRATA Twojej mamy. Mmam nadziej ze bedzie lepiej
Kinguś aleee Ty masz dobrze zazdroszcze koniecznie poróbcie foty i rzuc je na forum no i Miłej Zabawy!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe jak Maarta się bawiła wczoraj????

Miłego dnia WWSZYSTKIM

Własnie sie dowiedziałam że Majeczka odeszła..... brakuje mi słów łzy same cisną się po policzkach.....tak mi przykro

Hej! Na balu było suuuper,wyskakałam sie na maksa:-)
dzis odpoczywamy, jutro do pracy..

pozdrawaiam!

z moim kochanym mężulkiem

z kochanym syneczkiem

Kinga - poproszę zdjęcie w pozycji stojącej - fajna kiecka i chciałabym dół obejrzeć :cool2:;-) Ależ Filipek do ciebie podobny!
Jak przygotowania do dnia babci?

Hej!! Kinga śliczne fotki:tak: super ze fajnie sie bawiiście:-) Ja po piatkowej imprezie tez zadowolona;-)
Coraz bardziej sie denerwuje, dzisiaj idziemy z Antosiem na badania a w piatek bedzie miał operacje wodniaczka... niby to nie takie straszne ale wszystkie takie małe dzieci sa operowane pod narkozą:-(
Kucia a jak Nelcia?
A dzisiaj Dzien Babci, wczoraj obskoczylismy nasze babcie a dzisiaj robie kolacje dla Bbac i Dziadków Antosia;-) pomysłu nie mam co zrobic... zreszta bede dumała przez cały dzien w pracy;-)

reklama
Czesc Mamusie!!!!
U mnie troszeczke lepiej mała sie uspokoiła ale lekarze podejrzewaja zespół napiecia a własciwie to ja im podsunełam ten pomysł bo wg nich Nelka jest taka spieta i wierzga nózkami ponieważ tak reaguje na szczepienie i to może trwac nawet tydzień. Cos mi sie wierzyc nie chce i ostatnio przeczytałam artykuł o zespole napięcia u noworodków i zasugerowałam lekarzowi że to może być to. Nie wiem mam iśc w piątek na kontrole:szok::szok::szok::szok:
Wnioski nasuwaja sie same czas szukać lepszego pediatre:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wydaje mi sie że dzisiaj jest lepiej wczoraj chyba tez ale tak naprawde to chyba jescze nie do końca jest idealnie :baffled::baffled::baffled::baffled: Zobaczymy

Kingus wyglądałas bajecznie :tak::tak::tak::tak: super !!!!!
Synuś czysta mama tak podobny do Ciebie szkrabik mały!!!!!
Martuś trzymam kciuczki za Antośka :tak::tak::tak:
Na pewno dzielny z niego facet i da rade!!!! A swoją drogą
mozesz napisac cos wiecej na temat tego wodniaczka?

Dzisiaj Dzień Babci szkoda ze babcia Neluni taka daleko... wszystkim babciom WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJ i wszystkim tradycyjnie MIŁEGO Dnia

Do góry