reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Nineczko nic dodać nic ując polska słuzba zdrowia
Martaja ja tez zamierzam dzisiaj otworzyć Karmi wiec możemy wypic zdróweczko wszystkich mamuś i ich pociech
Martuś100 szkoda ze na regionalnej bedziesz kurcze nie mam mozliwosci obejrzenia
Grubelku ciesze sie że dzieciaczki zdrowiutkie w koncu

Dziewczyny czy Wasze malenstwa tez tak marudziły biedulinki p opierwszym szczepieniu????

Kurcze moja Nelunia od wcoraj marudna cyca nie za chwile tak popiskuje piguła mówiła ze tak moze być dwa dni:szok::szok::szok:

A jak było u WAS?

Dobrze ze juz powolutku wszystkie maluszki zdrowe :-):-):-) oby jak najdłużej:tak::tak::tak:

.ściskam

reklama
Kucia oczywiście!! Zdrówko!!
U nas na szczęście po kazdym szczepieniu było ok :) A Jakub przy wkłuciu igły płakusiał tylko raz. Mam dzielnego synka. Po szczepieniu był tak spokojny, że mąż śmiał się, że środki uspakajające mu podali :)

Kucia zdrówka dla Nelci, niestety niektóre dzieci tak reaguja na szczepienie, u nas zawsze był spokój, bedzie dobrze...
Nineczko szlag człowieka może trafic po takich wizytach.
Mnie dzisiaj nie było zatem bedzie jutro, a temat wywiadu- psy.

Witam się:-)

Kucia moje dzieci też bez reakcji poszczepiennych.....:happy2:

U nas nic ciekawego dzieci wróciły do formy... nawet Wiktor zaczał zasypiać wczesniej ok 22.00 przedtem i do 1.00 potrafił balować....:baffled:

Miłego dnia Wszystkim...:-)

Witam Mamusie :-):-):-)

Zazdroszcze WAM dziewczyny bo u mnie juz drugi dzień Nelunia pod wieczór marudna po tym szczepieniu :hmm::hmm::hmm: szkoda mi jej podaje czopka przeciwbólowego i faktycznie dopiero wtedy widać poprawe ale jak do jutra nie przejdzie chyba pojdę do pani pigułki niech ja obejrzy bede spokojniesza:nerd::nerd::nerd:

Mam nadzieje ze u Was chociaz spokój i wszystko w najlepszym porządku:-):-):-)

kucia z dziecmi różnie bywa jak widzisz.. jedne marudzą inne mniej lub wcale.. u nas Filip dobrze przechodził i przechodzi wszystkie szczepienie, nie ma gorączki ani nie marudzi. zdrówka dużo dla twojej córeczki!! buziakiii
sorki ze tak krótko dziewczyny ale jestem zajęta. Po powrocie z pracy musiałam isc do poradni bo moja mama była z Filipkiem na kontroli, wszystko jest juz dobrze:happy2:zdrowy!
synek nauczył nam sie tanczyć i teraz mamy z nim wesoło:-) nagram filmik to wam pokażę.
A teraz zmykam bo mam robote w domu.

pozdrowionka!!!

Witajcie...
Ja rzadko ostatnio zagadam na bb...ale wy też leniu****ecie :)
Ja zaczynam juz mieć dola... Dzisiaj przyjeżdża moja mama a ja nad ranem wyjeżdżam na weekend... Tak mi ciężko zostawiać Jakuba nawet na te dwa dni. No i do tego już jutro zaczynam sesję....buuuuu Ale przetrwam to i będzie spokój...na kilka miesięcy :)
Pozdrawiam

a ja jutro będę szalałaaaa:-D
oj będzie się działo jutro będziee!!:tak::cool2: zdjęcia pokażę jeżeli tylko bedziecie chciały.
buziakiii!!!

p.s. padam dzis na cycki bo miałam cieżki dzień, jutro sie odezwę!;-)

Witajcie Laski:-) niesttety nie było mnie jeszcze w tv, pewnie w poniedziałek;-)\KInga a ja własnie jestem przed wyjsciem n aimprezke, oczywiście czekamy na zdjecia:-)

reklama
Witam Mamusie!!!!!!!U mnie ciezkich dni ciag dalszy mała cały czas płacxe i marudzi po szczepieniach.
Bylismy z nia dzisiaj u lekarza bo niepokoiły nas jej ruchy cały czas podkurcza nerwowo nózki. :shocked2::shocked2::shocked2:
Lekarka ja zbadała i powiedziała że to reakcja poszczepienna mogaca trwac nawet tydzień:szok::szok::szok:
Troche sie przeraziłam bo zauważam u dzidzi dziwne ruchy a słyszałam troche o zespole napiecia u noworodków wiec ją zapytałam czy to moze byc i to, to westchnęła że moze i kazała czekac tydzien aż mała odpuchnie psychicznie po szczepieniu bo to tez moze byc powodem jej ruchów wiec czekamy ale mysle nad wybraniem sie prywatnie do jakiegoś specjalisty.
Kurcze nie moge dłużej na to patrzec jak cieerpi moja dzidzia.

Dziewczyny mam do Was pytanie wiecie kto wypłaca macierzyńskie? Bo ja od dwóch miesięcy nic jeszcze nie dostałam pracodawca mój twierdzi ze ZUS I TO PRZEZ POCZTE a i słyszałam opinie że pracodawca płaci a jemu wcześniej ZUS.
Prosze oświećcie mni:baffled::baffled::baffled: ZDURNIAŁAM

kINGUŚ CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIA NA FOTKI :tak::tak::tak:
Martuś miłej imprezki

;-);-);-);-)

Do góry