reklama
naja
Fan(ka)
cenzura poprzedniego ustroju mnie jakos nie dotknela, za mloda chyba bylam, a do nowej jeszcze nie przywyklam. choc trzeba bedzie..
teraz troche sie obawiam, ze jak jakis moher przeczyta ten watek, to nie tylko sex shopy beda zamykane, ale i sklepy zoologiczne.
teraz troche sie obawiam, ze jak jakis moher przeczyta ten watek, to nie tylko sex shopy beda zamykane, ale i sklepy zoologiczne.
Ejjj dziewczyny...wy macie krecika....chomik miałbyć dla marula, żeby i chłopak miał trochę zabawy...a taśma miała być po to, co by się chomik nie rozpękł....idę już bo jak to cholercia mój mąż sobie poczyta to mnie na cztery spusty za perwersje zamknie....
M
marul
Gość
spadła temperatura za oknem, a w ślad za nią pewnie poziom hormonów i teamt umarł, chomiki i myszy się pewnie cieszą
naja
Fan(ka)
nie umarl, tylko nam sie glupio zrobilo, ze chcialysmy chomika zawlaszczyc. jakby nam sprzety domowe i krecik nie wystarczaly. wyszlysmy na niewyzyte i teraz kazda rozladowuje stres na wlasna reke, a raczej wlasny flet/walek/swieczke/krecika/odkurzacz.. (niepotrzebne skreslic)
Taaa... wszystkie kochają zwierzątka ;D Malutkie, puchate...odurzone... wibrujące
Ja bym jednakoż zaproponowała krasnoludka z bębnami - wibracje, że ho ho i jeszcze powalająca na kolana akustyka ;D
marul,
panom polecam użebrowany kaloryfer (jest sezon więc jest ciepluchny i miluchny) ewentualnie syfon od umywalki...
Szuflandio wróc!
Ja bym jednakoż zaproponowała krasnoludka z bębnami - wibracje, że ho ho i jeszcze powalająca na kolana akustyka ;D
marul,
panom polecam użebrowany kaloryfer (jest sezon więc jest ciepluchny i miluchny) ewentualnie syfon od umywalki...
Szuflandio wróc!
M
marul
Gość
i niby gdzie mamy se ten kaloryfer wkładać??Agawa pisze:panom polecam użebrowany kaloryfer (jest sezon więc jest ciepluchny i miluchny) ewentualnie syfon od umywalki...
naja pisze:...teraz kazda rozladowuje stres na wlasna reke, a raczej wlasny flet/walek/swieczke/krecika/odkurzacz.. (niepotrzebne skreslic)
Mi tam do szczęścia takich dyrdymałów nie trzeba, mam męża....także skreślam wszystkie opcje
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
marul pisze:i niby gdzie mamy se ten kaloryfer wkładać??
hehe, moj narzeczony wlasnie mnie oswiecil w tym temacie wiec sie podziele
powiedzial:
"fiutek miedzy zeberka kaloryfera"
po czym dodal:
"ale zaznaczam, ze ja nigdy nie probowalem"
he he he
reklama
Podziel się: