reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Masturbacja

Dziewczyny matko kochana bomba ten temat- ale chyba trzeba dać ostrzeżenie dla brzuchatek - bo masowo zaczną ze śmiechu rodzić ;D ;D

reklama
ale jeza ciezko okleic tasma klejaca, bo kolcami bedzie przebijal
no chyba, ze wersja sado-maso - najpierw wkladamy kawalek jablka jako przynete a pozniej wpuszczamy jeza.

Martyna pisze:
nie, no nie próbowałam, ale wez sobie wyobraz - mieciutkie i wibrujace... normalnie orgazm stulecia ;)

Niby dlaczego chomiki mają być wibrujące ? Czy to chomiki z padaczką ? Tu raczej trzebeby pomocy weterynaryjnej a nie zaraz wykorzystywać. Czy może mają drżeć z zimna ? Może przed użyciem i oklejeniem taśmą nalezy chomiki włożyć do zamrażalnika jak tą kaszankę ? A może to pareczka i one się trzęsą bo... ten tego... ze soobą tam się... To trzeba wyraźnie zaznaczyć, że ma byc pareczka, bo pojdzie któraś do sklepu i kupi jednopłciowe chomiki i klops ! Znaczy kaszanka. No chyba, ze to chomiki-homiki, to mogą jednopłciowo wytwarzać ze sobą te drżenia.
Ja tam za tym nie jestem, bo to już seks grupowy, orgia i bezeceństwa.

chomiki z padaczka i wychlodzone uwazam, ze nie zdadza egzaminu. zwlaszcza ten drugi przypadek jest problematyczny - zdaje sie, ze one wtedy w odretwienie wpadaja. moze raczej nalezaloby je czyms rozweselic? patrz: Agawa i grzybki.

ale nie o tym chcialam. uwazam, ze zwierzatka krotkoogoniaste sa malo praktyczne, ze wzgledu na problemy z ich usuwaniem. moze chomiki myszkami zastapic? tez miekkie, tez moga byc homo, a za ogonek zawsze pociagnac mozna.

reklama
o rany.. to nie tak mialo byc, zupelnie nie tak..

ja po prostu dalam wyraz swej tolerancji dla par homoseksualnych. osobiscie nie mialabym nic przeciwko paradzie chomikow homo.

Do góry