reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Masturbacja

reklama
jak maz bedzie wyjezdzal chyba zaczne jak annie uzywac FLETOW ;) "skoro to taka rozkosz" ??? a moze lepiej tego slynnego kreta ??? no bo po co mam zajezdzic meza :-[ jak bedzie wracal z zagranicy ??? ;D

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ALE UBAW

oj, Tuśka żebyś się nie rozczarowała... Flet daje rozkosz tylko w przypadku przebicia błony dziewiczej o ile pamiętam, a Ty, matką będąc, już raczej takowej nie posiadasz...

Naja - a myślisz, że jak pacjentka majstrowała sobie tu i ówdzie fletami, nie fletami, to nadal wrażliwość ma na tym samym poziomie ?? Bo wiesz, nie chcemy przecież, żeby Annie spadła jakoś i intensywność doznań !! Może niech weźmie wtedy Cilit kamień i rdza, to nie porysuje powierzchni, a swoje zrobi ;)

marul, rad dla panow moga udzielac mezczyzni. zdaje sie, ze sami wiecie, co wam przyjemnosc sprawia. to watek typowo kobiecy.

Martyna, sadze, ze zardzewiala to ona nie jest, a wrecz przeciwnie. chyba nadmiernie wyeksploatowana. moze Calgon pozwoli jej zachowac dobra forme?

marul według założycielki wątku flet pasuje do nas jak ulał ;) Dla facetów może sposób z szarlotką inspirowany "American Pie", albo skoro my mamy krecika to wykorzystaj chomika....tylko owiń taśmą ;) ;D

Liriel a może tak dokładniejsza instrukcja tego owijania? ;) Bo ja nie bardzo wiem jak się do tego zabrać? ;) ;D

Rany dziewczyny jesteście bombowe!!!!!! A taka smętna się obudziłam :D potraficie poprawić humor!!!!!!!
pozdrowionka

reklama
Karola - normalnie, bierzesz chomika, okręcasz taśmą klejącą, a najlepiej weź dwa chomiki, pożądnie okręć, tylko każdego osobno, połącz sznureczkiem i masz super fajne kulki rozkoszy ;)

Do góry