reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Masturbacja

reklama
jak maz bedzie wyjezdzal chyba zaczne jak annie uzywac FLETOW ;) "skoro to taka rozkosz" ??? a moze lepiej tego slynnego kreta ??? no bo po co mam zajezdzic meza :-[ jak bedzie wracal z zagranicy ??? ;D

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ALE UBAW

oj, Tuśka żebyś się nie rozczarowała... Flet daje rozkosz tylko w przypadku przebicia błony dziewiczej o ile pamiętam, a Ty, matką będąc, już raczej takowej nie posiadasz...

Naja - a myślisz, że jak pacjentka majstrowała sobie tu i ówdzie fletami, nie fletami, to nadal wrażliwość ma na tym samym poziomie ?? Bo wiesz, nie chcemy przecież, żeby Annie spadła jakoś i intensywność doznań !! Może niech weźmie wtedy Cilit kamień i rdza, to nie porysuje powierzchni, a swoje zrobi ;)

marul, rad dla panow moga udzielac mezczyzni. zdaje sie, ze sami wiecie, co wam przyjemnosc sprawia. to watek typowo kobiecy.

Martyna, sadze, ze zardzewiala to ona nie jest, a wrecz przeciwnie. chyba nadmiernie wyeksploatowana. moze Calgon pozwoli jej zachowac dobra forme?

marul według założycielki wątku flet pasuje do nas jak ulał ;) Dla facetów może sposób z szarlotką inspirowany "American Pie", albo skoro my mamy krecika to wykorzystaj chomika....tylko owiń taśmą ;) ;D

Liriel a może tak dokładniejsza instrukcja tego owijania? ;) Bo ja nie bardzo wiem jak się do tego zabrać? ;) ;D

Rany dziewczyny jesteście bombowe!!!!!! A taka smętna się obudziłam :D potraficie poprawić humor!!!!!!!
pozdrowionka

reklama
Karola - normalnie, bierzesz chomika, okręcasz taśmą klejącą, a najlepiej weź dwa chomiki, pożądnie okręć, tylko każdego osobno, połącz sznureczkiem i masz super fajne kulki rozkoszy ;)

Do góry