reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Masturbacja

Dziewczyny matko kochana bomba ten temat- ale chyba trzeba dać ostrzeżenie dla brzuchatek - bo masowo zaczną ze śmiechu rodzić ;D ;D

reklama
ale jeza ciezko okleic tasma klejaca, bo kolcami bedzie przebijal
no chyba, ze wersja sado-maso - najpierw wkladamy kawalek jablka jako przynete a pozniej wpuszczamy jeza.

Martyna pisze:
nie, no nie próbowałam, ale wez sobie wyobraz - mieciutkie i wibrujace... normalnie orgazm stulecia ;)

Niby dlaczego chomiki mają być wibrujące ? Czy to chomiki z padaczką ? Tu raczej trzebeby pomocy weterynaryjnej a nie zaraz wykorzystywać. Czy może mają drżeć z zimna ? Może przed użyciem i oklejeniem taśmą nalezy chomiki włożyć do zamrażalnika jak tą kaszankę ? A może to pareczka i one się trzęsą bo... ten tego... ze soobą tam się... To trzeba wyraźnie zaznaczyć, że ma byc pareczka, bo pojdzie któraś do sklepu i kupi jednopłciowe chomiki i klops ! Znaczy kaszanka. No chyba, ze to chomiki-homiki, to mogą jednopłciowo wytwarzać ze sobą te drżenia.
Ja tam za tym nie jestem, bo to już seks grupowy, orgia i bezeceństwa.

chomiki z padaczka i wychlodzone uwazam, ze nie zdadza egzaminu. zwlaszcza ten drugi przypadek jest problematyczny - zdaje sie, ze one wtedy w odretwienie wpadaja. moze raczej nalezaloby je czyms rozweselic? patrz: Agawa i grzybki.

ale nie o tym chcialam. uwazam, ze zwierzatka krotkoogoniaste sa malo praktyczne, ze wzgledu na problemy z ich usuwaniem. moze chomiki myszkami zastapic? tez miekkie, tez moga byc homo, a za ogonek zawsze pociagnac mozna.

reklama
o rany.. to nie tak mialo byc, zupelnie nie tak..

ja po prostu dalam wyraz swej tolerancji dla par homoseksualnych. osobiscie nie mialabym nic przeciwko paradzie chomikow homo.

Do góry