reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Jejciu, wszystkiego tu nie czytałam bo nie mam czasu ale bardzo się uśmiałam z pierwszej strony.......niezłe jajaTen wątek powinniśmy wlepic na "usmiechnij się mamusiu"
Mama-Agnieszka
Zaangażowana w BB
Boże nie macie innych problemów tylko zakładanie takich chorych wątków ?weżcie się do jakiejkolwiek pracy bo w bankach wam się popierdoliło .z powaaniem mamusia dwójeczki dzieci .
Po pierwsze to czy ktoś Cię zmuszał do czytania tego?
Po drugie- nie przeklinaj.
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
nie powiem ,że się nie masturbujemy ;-);-).
To chyba normalne gdy sex w niektórych momentach jest niemożliwy .
To chyba normalne gdy sex w niektórych momentach jest niemożliwy .
MamaTygrysa
Początkująca w BB
Zesikałam się ze smiechu jak przeczytałam początek tego wątku a na kawałku o kaszance to się śmiałam w głos. Lubie prowokacje bo zawsze ktoś potraktuje to poważnie i będzie mądrych rad udzielał . Fajnie, że znajdują się osoby które potrafią z jajem odpowiedzieć na taką zaczepkę i można się pośmiać. Brawo !!! jus20sto !!!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Znam CHLOPAKA, ktory podobno robil to kijem od szczotki i proponowal wspolna zabawe KOLEGOM. (Tak glosi plotka). Milej zabawy. PS to jest forum dla kobiet w ciazy, a nie wariatow, ktorym sie nudzi!Wprawdzie nie mam dzieci ani nie jestem w ciąży, ale postanowiłam udzielić się na tym forum. Mam 18 lat. Nie mam chłopaka, bo moja mama mi nie pozwala. Ale ja znalazłam lepszy sposób na orgazmową rozkosz - jest to masturbacja. Gdy jestem sama w domu oddaję się masturbacji bez reszty i przeżywam chwile takiej rozkoszy, jakiej myśle że nie doświadczyłabym przy żadnym chłopaku. Najbardziej lubię wkładać sobie do pochwy różne rzeczy, które są dużo dłuższe niż mój palec (i grubsze), np. jakis długi, gruby długopis, flamaster itp. Ostatnio włożylam sobie flet, przebiłam błonę dziewiczą i... to był orgazm jakiego nigdy nie zapomnę. A wy jak często praktykujecie masturbacje? Ja ją polecam!
reklama
Podziel się: