reklama
Przepraszam was drogie panie ale dlaczego tak uważacie, myśle że nie o mnie mowa... Niektórzy poprostu tu wchodzą np. po to żeby poczytać i pocieszyć się z tego co piszemy aby zadbać o nasze skarby... To można wyczuć o takich co np. piszą o tym co wkładają do narządów i namówić nas abyśmy spróbowały... Ale nie przejmujcie się tym, martwcie się bardziej o swoją rodzinę...
elisabeth
Październik '06 i '09
Daria25,
mysle, ze powinnas zmienic forum, bo my tutaj mamy wrazenie, ze jestes zwyklym Troll'em i nikt Cie powaznie traktowac nie bedzie...A skoro tak razi Cie postepowanie 14-letniego syna to jak wytlumaczysz fakt zaciazenia w wieku 16 lat? To chyba bardziej szokujace niz onanizm, nie uwazasz?
Pięknie to ujęłaś
Cos mi tu smierdzi, z postu wnioskuje ze to jakas malolata pisze takie pierdoly a nie dojrzala 30- latka. Idz sie lecz, bo tu nikt o takich pieddolach nie chce czytac.Dziękuję Ci za odpowiedz, anetas a to że mam 14 letniego syna to niezależne od wieku...mam 30 lat i mam jeszcze 2 miesięcznego syna papa buźka dla was
Hausfrau
Fanka BB :)
Że też komuś chce się tracić czas i energię na wypisywanie bzdur...
tak,to z kaszanka jest dobreeeeeeeeee
Tak mówią tylko dzieciaki które chcą się podniecić masturbacją widocznie lubicie czytać to co piszą inni
reklama
Podziel się: