reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny jak tam u was z tymi sprawami? Ja mam wielka ochote,ale bardzo sie boje,ze jak sie podniece wywolam jeszcze skurcze i cos narobie wiec meza nie dopuszczam poki co. Niby lekarz powiedział,ze po 12 tygodniu moge,ale nadal jakies dziwne obawy.

W 8 tygodniu mialam maly epizod z plamieniem - prawodpodobnie po dosc intensywnym zblizeniu - lekarz zalecil dla bezpieczenstwa, zebysmy na jakis czas sie wstrzymali i pozniej tak samo jak Ty mialam obawy przed kolejnym razem... Niby mielismy zielone swiatlo, niby nie bylo zadnego zagrozenia a w glowie cos tam dalej siedzialo. Jednak okazalo sie, ze rzeczywiscie wszytsko jest w porzadku i obecnie nie mam z tym problemu. Jedyna rzecz, jaka mi troche przeszkadza - to tak, jak juz ktoryms z wczesniejszych postow pisalam - dyskomfort przy nie-klasycznych pozycjach - ale okazuje sie, ze nie jestem z tym sama, wiec sie nie martwie i pozostane przy klasyce ;)

Dziewczyny jak tam u was z tymi sprawami? Ja mam wielka ochote,ale bardzo sie boje,ze jak sie podniece wywolam jeszcze skurcze i cos narobie wiec meza nie dopuszczam poki co. Niby lekarz powiedział,ze po 12 tygodniu moge,ale nadal jakies dziwne obawy.
Ja mam takie sny ze chyba w ich trakcie mam orgazm xD hah i ochota wrocila. Czasem troche sie boje i jak w ciagu dnia cos bolalo to odpuszczam a tak to maltretuje meza ;p
Dzień dobry :)
Wczoraj prawie zemdlałam w tramwaju, bo jechało jakieś babsko z toną perfum.... Powodzenia na wizytach :)
Mam dwa pytania : czy puchną Wam dłonie i stopy? Bo u mnie są dni, kiedy masakra..
Ile czasu czekałyście na wyniki Pappa-chodzi mi o samą krew?

1: nie puchną
2: teraz nie robilam ale z corką czekałam 2 czy 3 dni.

W 8 tygodniu mialam maly epizod z plamieniem - prawodpodobnie po dosc intensywnym zblizeniu - lekarz zalecil dla bezpieczenstwa, zebysmy na jakis czas sie wstrzymali i pozniej tak samo jak Ty mialam obawy przed kolejnym razem... Niby mielismy zielone swiatlo, niby nie bylo zadnego zagrozenia a w glowie cos tam dalej siedzialo. Jednak okazalo sie, ze rzeczywiscie wszytsko jest w porzadku i obecnie nie mam z tym problemu. Jedyna rzecz, jaka mi troche przeszkadza - to tak, jak juz ktoryms z wczesniejszych postow pisalam - dyskomfort przy nie-klasycznych pozycjach - ale okazuje sie, ze nie jestem z tym sama, wiec sie nie martwie i pozostane przy klasyce ;)
No dyskomfort troche wiekszy jest ale u mnie to i bez ciazy sie zdarza -.-

Ja mam takie sny ze chyba w ich trakcie mam orgazm xD hah i ochota wrocila. Czasem troche sie boje i jak w ciagu dnia cos bolalo to odpuszczam a tak to maltretuje meza ;p

1: nie puchną
2: teraz nie robilam ale z corką czekałam 2 czy 3 dni.

Ja ostatnio miałam jakiś taki sen :) aż się obudziłam i nie za bardzo wiedziałam co się dzieje :) U nas nic od momentu pozytywnego testu ale chyba zaczyna mi ochota wracać :) Poczekam do prenatalnych za 2 tyg i jak będzie wsio ok to się zobaczy :)

Nadrabiam was z kawką :) Wczoraj nie piłam i mnie strasznie głowa bolała wieczorem... chyba jednak jestem uzależniona od kawy :( Zresztą ostatnio ciśnienie 110/60 pomimo porannej kawy...

Dziś na usg jamy brzusznej jadę (żeby się upewnić że to faktycznie problemy z żołądkiem i jelitami a nie wątroba czy coś - niby wyniki badań ok, ale usg nie zaszkodzi). Wczoraj jak wróciłam od dentysty to mąż ugotował rosół i tak mi smakowało że 3 miski zjadłam. A potem do wieczora spałam - to mnie brzuch bolał :( moje jelito drażliwe się odzywa:(

Witam się z rana, ja już od 5 nie śpię bo stres przed wizytą mnie dopadł.. przez kilka dni mnie nie było bo kiepsko z moim samopoczuciem ale obiecuje ze dzisiaj Was nadrobię [emoji6]
Nooo ja się obudziłam o 6 i leżałam długo zanim znowu zasnęłam....a gdzie tu do po południa wytrzymać [emoji23][emoji23]

WIZYTY

05.09.- 9:30 @jagoda87
05.09.- 15:45 @AngelMum

Powodzenia!

Moje libido większe, jednak zakaz seksu. Podejrzewam,że długo tak będzie bo te pojedyncze plamienia...z resztą dla swojego świętego spokoju wolę naprawdę się wstrzymać niż potem się zastanawiać czy było warto dla chwili przyjemności.

reklama
Do góry