Moj maz sie nie boi i chciałby,ale widzi,ze ja sie mega boje i po tych stratach mam jakis hamulec. Niby pisza,ze dla dziecka to jak kolysanie te skurcze macicy,a mnie to przerażaLibido - level hard, wysokie, mąż się boi.
Opuchlizny nie mam jak na razie.
Pappa wynik czekałam ok 3-4 dni. Szybko.
reklama
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Mój mnie też chyba się boi [emoji23] powiedzial ze na L4 mi się bardzo nudzi [emoji23]
Dziewczyny jak tam u was z tymi sprawami? Ja mam wielka ochote,ale bardzo sie boje,ze jak sie podniece wywolam jeszcze skurcze i cos narobie wiec meza nie dopuszczam poki co. Niby lekarz powiedział,ze po 12 tygodniu moge,ale nadal jakies dziwne obawy.
W 8 tygodniu mialam maly epizod z plamieniem - prawodpodobnie po dosc intensywnym zblizeniu - lekarz zalecil dla bezpieczenstwa, zebysmy na jakis czas sie wstrzymali i pozniej tak samo jak Ty mialam obawy przed kolejnym razem... Niby mielismy zielone swiatlo, niby nie bylo zadnego zagrozenia a w glowie cos tam dalej siedzialo. Jednak okazalo sie, ze rzeczywiscie wszytsko jest w porzadku i obecnie nie mam z tym problemu. Jedyna rzecz, jaka mi troche przeszkadza - to tak, jak juz ktoryms z wczesniejszych postow pisalam - dyskomfort przy nie-klasycznych pozycjach - ale okazuje sie, ze nie jestem z tym sama, wiec sie nie martwie i pozostane przy klasyce
aga6
Ja mam takie sny ze chyba w ich trakcie mam orgazm xD hah i ochota wrocila. Czasem troche sie boje i jak w ciagu dnia cos bolalo to odpuszczam a tak to maltretuje meza ;pDziewczyny jak tam u was z tymi sprawami? Ja mam wielka ochote,ale bardzo sie boje,ze jak sie podniece wywolam jeszcze skurcze i cos narobie wiec meza nie dopuszczam poki co. Niby lekarz powiedział,ze po 12 tygodniu moge,ale nadal jakies dziwne obawy.
Dzień dobry
Wczoraj prawie zemdlałam w tramwaju, bo jechało jakieś babsko z toną perfum.... Powodzenia na wizytach
Mam dwa pytania : czy puchną Wam dłonie i stopy? Bo u mnie są dni, kiedy masakra..
Ile czasu czekałyście na wyniki Pappa-chodzi mi o samą krew?
1: nie puchną
2: teraz nie robilam ale z corką czekałam 2 czy 3 dni.
aga6
No dyskomfort troche wiekszy jest ale u mnie to i bez ciazy sie zdarza -.-W 8 tygodniu mialam maly epizod z plamieniem - prawodpodobnie po dosc intensywnym zblizeniu - lekarz zalecil dla bezpieczenstwa, zebysmy na jakis czas sie wstrzymali i pozniej tak samo jak Ty mialam obawy przed kolejnym razem... Niby mielismy zielone swiatlo, niby nie bylo zadnego zagrozenia a w glowie cos tam dalej siedzialo. Jednak okazalo sie, ze rzeczywiscie wszytsko jest w porzadku i obecnie nie mam z tym problemu. Jedyna rzecz, jaka mi troche przeszkadza - to tak, jak juz ktoryms z wczesniejszych postow pisalam - dyskomfort przy nie-klasycznych pozycjach - ale okazuje sie, ze nie jestem z tym sama, wiec sie nie martwie i pozostane przy klasyce
Ja mam takie sny ze chyba w ich trakcie mam orgazm xD hah i ochota wrocila. Czasem troche sie boje i jak w ciagu dnia cos bolalo to odpuszczam a tak to maltretuje meza ;p
1: nie puchną
2: teraz nie robilam ale z corką czekałam 2 czy 3 dni.
Ja ostatnio miałam jakiś taki sen aż się obudziłam i nie za bardzo wiedziałam co się dzieje U nas nic od momentu pozytywnego testu ale chyba zaczyna mi ochota wracać Poczekam do prenatalnych za 2 tyg i jak będzie wsio ok to się zobaczy
Nadrabiam was z kawką Wczoraj nie piłam i mnie strasznie głowa bolała wieczorem... chyba jednak jestem uzależniona od kawy Zresztą ostatnio ciśnienie 110/60 pomimo porannej kawy...
Dziś na usg jamy brzusznej jadę (żeby się upewnić że to faktycznie problemy z żołądkiem i jelitami a nie wątroba czy coś - niby wyniki badań ok, ale usg nie zaszkodzi). Wczoraj jak wróciłam od dentysty to mąż ugotował rosół i tak mi smakowało że 3 miski zjadłam. A potem do wieczora spałam - to mnie brzuch bolał moje jelito drażliwe się odzywa
Stokrotenka23
My wczoraj patrzylismy wózki i te nowe sa tak sztywne ze dla mnie to dramat. Nie bujaja się na boki.. Nie wiem czy ja mam specjalne wymagania?
Nooo ja się obudziłam o 6 i leżałam długo zanim znowu zasnęłam....a gdzie tu do po południa wytrzymać [emoji23][emoji23]Witam się z rana, ja już od 5 nie śpię bo stres przed wizytą mnie dopadł.. przez kilka dni mnie nie było bo kiepsko z moim samopoczuciem ale obiecuje ze dzisiaj Was nadrobię [emoji6]
reklama
Nie tylko ty, ja tez wole jak coś sie buja tym bardziej jesli po nie rownym sie jeździ to jak tu takim wozkiem ruszyćMy wczoraj patrzylismy wózki i te nowe sa tak sztywne ze dla mnie to dramat. Nie bujaja się na boki.. Nie wiem czy ja mam specjalne wymagania?
Podziel się: