reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Jeeej, ja sobie wlasnie przypominalam, czytajac Wasze wiesci z wizyt, ze mialam do odebrania wyniki badan prenatalnych w poniedzialek! :hmm:
Pieknie! Nie wiem jak moglo mi to wylecic z glowy...! To chyba ta skleroza ciazowa... Zaraz bede dzwonic, zeby sie na jutro umowic. Pewnie bede jedyna pacjentka, ktora zapomniala sie zglosic punktualnie po tak wazne wyniki!;););)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny kciuki zaciśnięte za wizyty... !!!

Ja dzisiaj odpoczywam, jadę na zakupy i leżę plackiem, aż syno z przedszkola nie wróci [emoji12] zaczyna się JESIEN i nie mam ochoty na nic

Kochana do jesieni jeszcze jakies 3 tygodnie ;-)
Dla mnie teraz jest idealnie <3 23/24 stopnie, lekki wiaterek i troche słońca.
Ale niemoc często mnie ogarnia..

W ogole to witajcie ;-)
Za mną ciezka noc -.-
Tak jak wczoraj corka spala do 8 tak dzis masakra.. niech te zeby juz wyjdą ;p

Witam i ja
Kciuki za dzisiejsze wizyty są[emoji106]
Ja zaraz zaniose siuski do badania wole to skontrolować bo zarowno w 1 i 2 ciazy to byl u mnie standard .
Diagnozy oczywiście nie obejrzałam usnełam zaraz na początku ale dobrze ze mam nagrane :)
Syn ledwo szkoła sie zaczela a juz katar i gardło go boli .....

Dziewczyny jak tam u was z tymi sprawami? Ja mam wielka ochote,ale bardzo sie boje,ze jak sie podniece wywolam jeszcze skurcze i cos narobie wiec meza nie dopuszczam poki co. Niby lekarz powiedział,ze po 12 tygodniu moge,ale nadal jakies dziwne obawy.

Dzień dobry :)
Wczoraj prawie zemdlałam w tramwaju, bo jechało jakieś babsko z toną perfum.... Powodzenia na wizytach :)
Mam dwa pytania : czy puchną Wam dłonie i stopy? Bo u mnie są dni, kiedy masakra..
Ile czasu czekałyście na wyniki Pappa-chodzi mi o samą krew?

Dziewczyny jak tam u was z tymi sprawami? Ja mam wielka ochote,ale bardzo sie boje,ze jak sie podniece wywolam jeszcze skurcze i cos narobie wiec meza nie dopuszczam poki co. Niby lekarz powiedział,ze po 12 tygodniu moge,ale nadal jakies dziwne obawy.
U mnie libido było mega niskie... Teraz od weekendu coś drgnęło... Za to mąż mi zaraz wyjeżdża na miesiąc :(

Ale u mnie jedyny problem to była suchość, lekarka stwierdziła 'że ciąża nie choroba' :)

reklama
Dzień dobry :)
Wczoraj prawie zemdlałam w tramwaju, bo jechało jakieś babsko z toną perfum.... Powodzenia na wizytach :)
Mam dwa pytania : czy puchną Wam dłonie i stopy? Bo u mnie są dni, kiedy masakra..
Ile czasu czekałyście na wyniki Pappa-chodzi mi o samą krew?
No to jak ja czekajac na autobus zemdlalam, a ostatnio w przychodni tez juz mnie bralo jak piszesz przez te perfumy i ludzki pot,ze kolejnym razem weszlam bez kolejki, bo powiedziałam,ze tego nie zniose. Mi nie puchna jeszcze nie powinien byc ten czas, moze za duzo soli w diecie

Do góry