reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Jeeej, ja sobie wlasnie przypominalam, czytajac Wasze wiesci z wizyt, ze mialam do odebrania wyniki badan prenatalnych w poniedzialek! :hmm:
Pieknie! Nie wiem jak moglo mi to wylecic z glowy...! To chyba ta skleroza ciazowa... Zaraz bede dzwonic, zeby sie na jutro umowic. Pewnie bede jedyna pacjentka, ktora zapomniala sie zglosic punktualnie po tak wazne wyniki!;););)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny kciuki zaciśnięte za wizyty... !!!

Ja dzisiaj odpoczywam, jadę na zakupy i leżę plackiem, aż syno z przedszkola nie wróci [emoji12] zaczyna się JESIEN i nie mam ochoty na nic

Kochana do jesieni jeszcze jakies 3 tygodnie ;-)
Dla mnie teraz jest idealnie <3 23/24 stopnie, lekki wiaterek i troche słońca.
Ale niemoc często mnie ogarnia..

W ogole to witajcie ;-)
Za mną ciezka noc -.-
Tak jak wczoraj corka spala do 8 tak dzis masakra.. niech te zeby juz wyjdą ;p

Witam i ja
Kciuki za dzisiejsze wizyty są[emoji106]
Ja zaraz zaniose siuski do badania wole to skontrolować bo zarowno w 1 i 2 ciazy to byl u mnie standard .
Diagnozy oczywiście nie obejrzałam usnełam zaraz na początku ale dobrze ze mam nagrane :)
Syn ledwo szkoła sie zaczela a juz katar i gardło go boli .....

Dziewczyny jak tam u was z tymi sprawami? Ja mam wielka ochote,ale bardzo sie boje,ze jak sie podniece wywolam jeszcze skurcze i cos narobie wiec meza nie dopuszczam poki co. Niby lekarz powiedział,ze po 12 tygodniu moge,ale nadal jakies dziwne obawy.

Dzień dobry :)
Wczoraj prawie zemdlałam w tramwaju, bo jechało jakieś babsko z toną perfum.... Powodzenia na wizytach :)
Mam dwa pytania : czy puchną Wam dłonie i stopy? Bo u mnie są dni, kiedy masakra..
Ile czasu czekałyście na wyniki Pappa-chodzi mi o samą krew?

Dziewczyny jak tam u was z tymi sprawami? Ja mam wielka ochote,ale bardzo sie boje,ze jak sie podniece wywolam jeszcze skurcze i cos narobie wiec meza nie dopuszczam poki co. Niby lekarz powiedział,ze po 12 tygodniu moge,ale nadal jakies dziwne obawy.
U mnie libido było mega niskie... Teraz od weekendu coś drgnęło... Za to mąż mi zaraz wyjeżdża na miesiąc :(

Ale u mnie jedyny problem to była suchość, lekarka stwierdziła 'że ciąża nie choroba' :)

reklama
Dzień dobry :)
Wczoraj prawie zemdlałam w tramwaju, bo jechało jakieś babsko z toną perfum.... Powodzenia na wizytach :)
Mam dwa pytania : czy puchną Wam dłonie i stopy? Bo u mnie są dni, kiedy masakra..
Ile czasu czekałyście na wyniki Pappa-chodzi mi o samą krew?
No to jak ja czekajac na autobus zemdlalam, a ostatnio w przychodni tez juz mnie bralo jak piszesz przez te perfumy i ludzki pot,ze kolejnym razem weszlam bez kolejki, bo powiedziałam,ze tego nie zniose. Mi nie puchna jeszcze nie powinien byc ten czas, moze za duzo soli w diecie

Do góry