Ja w kazdej ciąży czuje takie napięcie brzucha dlatego jak stoje z dwie godziny bądź siedze musze sie polozyc i dopiero przechodziHej dziewczyny, a czy macie bóle podbrzusza? Ja do tej pory miałam zero odczuć w brzuchu a od wczoraj wciąż ćmi mnie macica. To w zasadzie nawet nie ból a taki dyskomfort, że ją czuję. Trochę mnie to martwi, bo niby wszędzie piszą, że rozciąganie ale do tej pory w ogóle nic nie czułam. Dobrze, że w piątek wizyta.
reklama
asicazg
Fanka BB :)
Jesień ? o jejku, u nas bardziej wiosennieDziewczyny kciuki zaciśnięte za wizyty... !!!
Ja dzisiaj odpoczywam, jadę na zakupy i leżę plackiem, aż syno z przedszkola nie wrócizaczyna się JESIEN i nie mam ochoty na nic
Ja ostatnio miałam jakiś taki sen aż się obudziłam i nie za bardzo wiedziałam co się dzieje U nas nic od momentu pozytywnego testu ale chyba zaczyna mi ochota wracać Poczekam do prenatalnych za 2 tyg i jak będzie wsio ok to się zobaczy
Nadrabiam was z kawką Wczoraj nie piłam i mnie strasznie głowa bolała wieczorem... chyba jednak jestem uzależniona od kawy Zresztą ostatnio ciśnienie 110/60 pomimo porannej kawy...
Dziś na usg jamy brzusznej jadę (żeby się upewnić że to faktycznie problemy z żołądkiem i jelitami a nie wątroba czy coś - niby wyniki badań ok, ale usg nie zaszkodzi). Wczoraj jak wróciłam od dentysty to mąż ugotował rosół i tak mi smakowało że 3 miski zjadłam. A potem do wieczora spałam - to mnie brzuch bolał moje jelito drażliwe się odzywa
Z tą kawką mam podobnie, ale to nie uzależnienie tylko po prostu masz niskie ciśnienie. Ja tak mam od zawsze , kiedyś na badaniach lekarka się mnie pytała jak ja dotarłam do przychodni, bo ma takie niskie ciśnienie a zawsze miałam ok czy cos sie dzieje , a ja powiedziałam , ze nie wypiłam kawy heh to mi recepcjonistki kawę parzyły żebym im nie padła a ja czułam się dobrze tylko jak mam za niskie to faktycznie po południu głowa zaczyna bolec, ale to kawę wypije i ręką odjął
Co do stosunków każda przechodzi to inaczej u mnie w ciąży lepiej niż przed . Potrzebuje więcej dotyku , przytulania - zrobiłam się bardziej tulaśna Przez co więcej ochoty na stosunek i częsty problem był w moim przypadku z suchością musieliśmy dużo się starać , żeby tak nie było a teraz pstryk i gotowa heh . Więc w moim przypadku w tej sytuacji ciąża służy - narzeczony również nie narzeka teraz częściej niż przed i mniej zmęczona jestem przede wszystkim to tez pewnie przez niskie TSH , nie odczuwam tak zmęczenia jak przed ciążą i więcej chęci o życia mam
Mam nadzieję , że to wyczekiwane dzieciątko mnie tak uszczęśliwia
Mamafasolki
@Destino zgłoszę na pewno, ale u mnie to i przed ciążą tak się dzieje. Jak ćwiczyłam lub chodziłam na masaż Boa to było lepiej, więc mam nadzieję, że w październiku trochę się unormuje... Wczoraj się wystraszyłam, bo miałam wrażenie, że puchnę w oczach, ale wieczorem było już ok i już miałam wizję zatrucia czekam jak się zrobi kilka stopni mniej więc to chyba mój urok, a nie efekt ciąży
Soli mało, mąż zawsze dosypuje
Soli mało, mąż zawsze dosypuje
agrafka07
Dzięki dziewczynki, obiektywnie patrząc też bym brała te objawy za normalne ale zaczynam się stresować przed piątkową wizytą. Ostatni raz byłam miesiąc temu a historia Jasnej jeszcze dołożyła mi stresu... No nic, byle do piątku.
Mamafasolki
Mam podobnie, choć zależy od dnia dlatego mam dostać podkładkę pod laptopa, żeby móc pracować z łóżka lub kanapy dużo pracuję z domu i mam trochę zaległości przez ostatnie tygodnieJa w kazdej ciąży czuje takie napięcie brzucha dlatego jak stoje z dwie godziny bądź siedze musze sie polozyc i dopiero przechodzi
mala-rybka
mala-rybka
U nas już typowo jesienna pogoda [emoji6] te kolory na drzewach, to powietrze [emoji7]
No wlasnie te na paskach najlepsze,ale sa tez na takich plastkach i one tez sie fajnie bujaja, cos w stylu retroZobacz załącznik 894824
Sliczny jest ten wozek! Te kolka sa mega!
Podeslesz caly link do sprony, chetnie obczaje ten wozek - mam nadzieje, ze jest cos 2w1
Wpisz wozek retro i w grafikę tam masz mnóstwo bo trzeba tez patrzyc na ceny nie które sa mega drogie, albo na allegro ten jest wlasnie z allegro tylko cena duza ,ale 3 w 1 pewnie dlatego. Ja planuje kupic używany taki od 400zl do 800maksSliczny jest ten wozek! Te kolka sa mega!
Podeslesz caly link do sprony, chetnie obczaje ten wozek - mam nadzieje, ze jest cos 2w1
Link do: 50 KOLORÓW Wózek DZIECIĘCY 3w1 WÓZKI 3W1 RETRO
reklama
A tu podobny i w cenie 300zl mniejszej Link do: WÓZEK DZIECIĘCY 3W1 WÓZEK 3w1 WÓZKI Viko Retro, trzeba szukacSliczny jest ten wozek! Te kolka sa mega!
Podziel się: