Ewka_85
Fanka BB :)
Ja tez zawsze chciałam naturalnie i bez znieczulenia ale teraz tak sobie myślę, ze jesli bedzie możliwość to po co mam sie męczyć [emoji6]A rodziłas już?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez zawsze chciałam naturalnie i bez znieczulenia ale teraz tak sobie myślę, ze jesli bedzie możliwość to po co mam sie męczyć [emoji6]A rodziłas już?
Norma do ciężarnych jest 90 juz bylo pisane o tym,ale wynik mieści sie w normie ja ostatnio wypilam wode z cytryna i mialam 91.7 a dzis 76Odebrałam właśnie wynik glukozy z Luxmedu wynik 88- norma 70-99
Ja tez wlasnie czesto wyjmowalam to ubranko i płakałam .......Ja tam nie wierze w przesady, ale później bardzo cierpiałam jak mialam ciuszki, jak glupia brałam je i płakałam do nich, wiec wole nic nie miec
Ja urodziłam bez znieczulenia i to trauma do końca życia... a kolejny poród ze znieczuleniem był jak bajka !Ja tez zawsze chciałam naturalnie i bez znieczulenia ale teraz tak sobie myślę, ze jesli bedzie możliwość to po co mam sie męczyć [emoji6]
Kurcze ale na granicy....Norma do ciężarnych jest 90 juz bylo pisane o tym,ale wynik mieści sie w normie ja ostatnio wypilam wode z cytryna i mialam 91.7 a dzis 76
Ja dwa porody naturalne bez znieczuleniaJa urodziłam bez znieczulenia i to trauma do końca życia... a kolejny poród ze znieczuleniem był jak bajka !
Również mam taki plan [emoji6] jednak wszystko się może zdarzyć [emoji6]Ja chce rodzic naturalnie i bez znieczulenia
Najlepiej nie jesc 12 h przed badaniem i rano uważać zeby byle czego nie skonsumowa, moze jadlas cos wczoraj słodkiegoKurcze ale na granicy....