U nas tyle ciezarnych,ze te co na nfz i tak musza czekac, a jest prawo do 7 dniDzwoniłam. Wizyta na 31 grudnia. Powiedziałam, że mam nadzieję, że do tego czasu nie urodzę. [emoji14] A nie, ciężarna to na czwartek za tydzień. Tadam. Podobno są jakieś przepisy, że ciężarne mogą szybciej.
reklama
asicazg
Fanka BB :)
Link do: Szczególne uprawnienie dla kobiet w ciąży, o którym nie mówi się głośno, a powinno!
podrzucam przydatny artykuł z naszymi prawami
podrzucam przydatny artykuł z naszymi prawami
Mamafasolki
Tak. W ciągu tygodniaDzwoniłam. Wizyta na 31 grudnia. Powiedziałam, że mam nadzieję, że do tego czasu nie urodzę. A nie, ciężarna to na czwartek za tydzień. Tadam. Podobno są jakieś przepisy, że ciężarne mogą szybciej.
Papillonek1980
A te prawa dotyczą też lekarza ginekologa? Bo zaproponowali mi listopad.
Też słyszałam, że te chodziki są nnie zdrowe i u nas go nie było a fotelik tylko w samochodzie. Miałam też lerzaczek od koleżanki ale mała była antyleżaczkowa, poleżała lylko chwile i marudziła. Szybko zaczeła chodzić bo już jak miała 10 m-cy więc nawet lekkiej spacerówki nie kupowaliśmy.U nas tez syn wychowal sie bez chodzika, lekarz mowil,ze chodzik jest nie zdrowy dla kręgosłupa tak samo,a nie ktorzy wloza takie dziecko na caly dzień, bo wygodnie
Ja się od wczoraj zabieram za porządek w papierach bo sporo się ich uzbierało mam nadzieję, że dzisiaj je ogarne narazie jestem w drodze do domu z pracy.Ja też mam zwykle i w sumie pierwsza ciążę też w zwykłych chodziłam. Ale te ciążowe wyglądają fajnie....
Ja plan na dziś wykonałam-zrobiłam porządek w dokumentach.... od teraz leżę i robię nic.
Z tym ginekologiem to pewnie zalezy czy wizyta pierwsza czy kolejna, wiadomo jak maja ciężarne to nie daja innej ciężarnej na czyjes miejsceA te prawa dotyczą też lekarza ginekologa? Bo zaproponowali mi listopad.
Kasia323
Tak czasami bywa że wali się pare rzeczy na raz... będzie dobrzeJakis pech ostatnio u nas mój M jakoś źle mogę postawił i rzepka mu się przemiescila.. musieli mi nastawić teraz 2 tygodnie w domu, będzie miał stabilizator na kolano i kule.. ehh najpierw auto się popsuło i jesteśmy bez, później z psem słabo i teraz on .. aż boję się myśleć co będzie dalej
reklama
Kasia323
Nie miałam i pierwszy raz słyszę o czymś takimA mialas w poprzednich ciazach bol spojenia lonowego?
Bo tak boli czesto spojenie lonowe - przy przekrecaniu sie na drugi bok.
Ja mialam w poprzednich dwoch ciazach i najgorszemu wrogowi nie zycze takiego bolu...
Podziel się: