reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
no niektórzy uważają że to dużo. Ale my wieś i małe miasteczko, w wielkich miastach na pewno drożej.
U mnie kolo 900 z wyzywieniem..
Moj chce ze mna na stare lata doga niemieckiego [emoji23] takie wielkie psisko Zobacz załącznik 892541
Śliczne są! Ostatnio film oglądałam i byl on właśnie <3
Dołączam się [emoji4]
Piona ;-)

@monia_55 mam nadzieję, że nasz psiurek też tak zaakceptuje nowego członka rodziny [emoji16]
Nasza suczka Jack Russell Terier zakochała się z wzajemnością w córce ;-)
Nam właśnie zależy na krotkowlosych bo ta sierść u długowłosych to tragedia kołtuni się wypada ..

Niestety tak.. powiedzieć no coś Ty.. Nie ma takiej opcji :( rodzice niektórzy są okrutni byleby jeszcze zmieszać z błotem bo kim my jesteśmy..
Nasza ma sierść "łamaną".. masakra z odkurzaniem bo wbija się we wszystko :-(

Czyli 12+1 to już drugi trymestr?
14+0 to II trym
Żartuję. Wychowanie wychowaniem, ale dobrych genów nie oszukasz. :D

Zrobiłam pyyycha rosołek. Uwielbiam. Odlałam trochę dla psa przed przyprawieniem. Wszyscy zjedli, a ja zalałam dodatkowo psu suchą paszę do namoczenia. Skubana nie tyka suchego bez namoczenia i okraszenia mięskiem pół na pół. Psi terrorysta. :)
My naszej też musimy zawsze cos dodac bo suchego nie zje -.-
Zobacz załącznik 892723 to i ja moim się pochwale :) Bazyl ;)
Kocham!!! Nasze marzenie tylko że miniaturkę chcemy
Co to za rasa? Sliczny psinka
Bullterier

20 stron miałam do nadrobienia.. szalone jestescie!:p

Hej hej,
Ja po wizycie - wszystko super, zjadłam sobie pączka w drodze bo po jazdach byłam mega głodna i dzidzia skakała aż miło i ruszała rączkami i nóżkami. Córcia tak nie fikała nigdy :) Ma 2,9cm także nadgania termin z OM :)

Ja się psem nie pochwalę bo jestem kociarą i mam w domu kocura persa. Z charakterem takiego :) Ale córka jako jedyna może z nim robić co chce i jej nie tknie, a był w domu pierwszy :)

Również nienawidzę chorych dzieci w przedszkolu, ale powiem Wam że u nas naprawdę nie było tragedii, chyba normalni rodzice się trafili po prostu. Córka całe życie miała 4 antybiotyki, z czego pierwszy w wieku ponad 2 lat, czyli przed przedszkolem jeszcze, a raz ucho więc to nie zakaźne.

reklama
Hej hej,
Ja po wizycie - wszystko super, zjadłam sobie pączka w drodze bo po jazdach byłam mega głodna i dzidzia skakała aż miło i ruszała rączkami i nóżkami. Córcia tak nie fikała nigdy :) Ma 2,9cm także nadgania termin z OM :)

Ja się psem nie pochwalę bo jestem kociarą i mam w domu kocura persa. Z charakterem takiego :) Ale córka jako jedyna może z nim robić co chce i jej nie tknie, a był w domu pierwszy :)

Również nienawidzę chorych dzieci w przedszkolu, ale powiem Wam że u nas naprawdę nie było tragedii, chyba normalni rodzice się trafili po prostu. Córka całe życie miała 4 antybiotyki, z czego pierwszy w wieku ponad 2 lat, czyli przed przedszkolem jeszcze, a raz ucho więc to nie zakaźne.

Kota tez bym chciała, tyle ze rosyjskiego :D ja to jestem taka ze każde zwierze mogłabym mieć w domu [emoji173]️[emoji23]dobrze ze mój ma trochę rozumu w głowie i mi wybija wszystko :D

Do góry