Stokrotenka23
Fanka BB :)
Świetny [emoji7]Zobacz załącznik 892723 to i ja moim się pochwale Bazyl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetny [emoji7]Zobacz załącznik 892723 to i ja moim się pochwale Bazyl
Co to za rasa? Sliczny psinkaZobacz załącznik 892723 to i ja moim się pochwale Bazyl
Sliczny jest co to za rasa psa mi sie myla one, bo dużo podobnychJak wszyscy się chwalą pieskami to i ja się pochwale mój adopciak Bob Zobacz załącznik 892704
Sliczny jest co to za rasa psa mi sie myla one, bo dużo podobnych
Co to za rasa? Sliczny psinka
Biedak ... PowodzeniaDowiedziałam się że psiak ma dysplazje..
U mnie kolo 900 z wyzywieniem..no niektórzy uważają że to dużo. Ale my wieś i małe miasteczko, w wielkich miastach na pewno drożej.
Śliczne są! Ostatnio film oglądałam i byl on właśnie <3Moj chce ze mna na stare lata doga niemieckiego [emoji23] takie wielkie psisko Zobacz załącznik 892541
Piona ;-)Dołączam się [emoji4]
Nasza suczka Jack Russell Terier zakochała się z wzajemnością w córce ;-)@monia_55 mam nadzieję, że nasz psiurek też tak zaakceptuje nowego członka rodziny [emoji16]
Nasza ma sierść "łamaną".. masakra z odkurzaniem bo wbija się we wszystko :-(Nam właśnie zależy na krotkowlosych bo ta sierść u długowłosych to tragedia kołtuni się wypada ..
Niestety tak.. powiedzieć no coś Ty.. Nie ma takiej opcji rodzice niektórzy są okrutni byleby jeszcze zmieszać z błotem bo kim my jesteśmy..
14+0 to II trymCzyli 12+1 to już drugi trymestr?
My naszej też musimy zawsze cos dodac bo suchego nie zje -.-Żartuję. Wychowanie wychowaniem, ale dobrych genów nie oszukasz.
Zrobiłam pyyycha rosołek. Uwielbiam. Odlałam trochę dla psa przed przyprawieniem. Wszyscy zjedli, a ja zalałam dodatkowo psu suchą paszę do namoczenia. Skubana nie tyka suchego bez namoczenia i okraszenia mięskiem pół na pół. Psi terrorysta.
Kocham!!! Nasze marzenie tylko że miniaturkę chcemyZobacz załącznik 892723 to i ja moim się pochwale Bazyl
BullterierCo to za rasa? Sliczny psinka
Hej hej,
Ja po wizycie - wszystko super, zjadłam sobie pączka w drodze bo po jazdach byłam mega głodna i dzidzia skakała aż miło i ruszała rączkami i nóżkami. Córcia tak nie fikała nigdy  Ma 2,9cm także nadgania termin z OM
Ja się psem nie pochwalę bo jestem kociarą i mam w domu kocura persa. Z charakterem takiego Ale córka jako jedyna może z nim robić co chce i jej nie tknie, a był w domu pierwszy
Również nienawidzę chorych dzieci w przedszkolu, ale powiem Wam że u nas naprawdę nie było tragedii, chyba normalni rodzice się trafili po prostu. Córka całe życie miała 4 antybiotyki, z czego pierwszy w wieku ponad 2 lat, czyli przed przedszkolem jeszcze, a raz ucho więc to nie zakaźne.