Taki lekarz to naprawdę skarb! Szkoda że tak mało takich....Ja juz po, teraz badanie w 2 minuty bo masz k od razu dobrze odwrocony I przeziernosc 1,2 wiec super. Mowil ze na tym norma do 3.
Super że wszystko ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki lekarz to naprawdę skarb! Szkoda że tak mało takich....Ja juz po, teraz badanie w 2 minuty bo masz k od razu dobrze odwrocony I przeziernosc 1,2 wiec super. Mowil ze na tym norma do 3.
Super wieści!Ja tez już po [emoji4] serduszko ładnie biło a tego się najbardziej obawiałam... plan działania ustalony na kolejne 7 miesięcy więc Ok [emoji6]
Witaj wspolczuje, ja tez ciaze miałam z wada podwyższone nt ,obrzek plodu, jednak nie czułam sie na silach zeby podjąć sie terminacji, ciaza sama obumarla prawie w 19 tyg i urodziłam synka. Mimo to twierdze,ze nie ma prawa oceniac nikt matki która robi terminacje jak i tej która rodzi chore dziecko, kazdy ma inna siłę inne myslenie,zadna decyzja nie jest łatwa i zawsze czuje sie jej skutki. W ktorym tygodniu teraz jestes?Witam dziewczyny postanowiłam się dziś odezwać dlatego że wiele z was będzie wykonywać badania prenatalne. W styczniu tego roku pierwsze badanie prenatalne szok dziecko z bezczaszkowiem, bezmozgowiem, wątroba poza brzuszkiem. Dziewczyny nie wpisujcie tej choroby w neta obrazy są drastyczne.
A mam zdrowa córkę.. Słowo aborcja tak straszne dla mnie a jednak zrobiłam to. Piszę to nie po to żeby straszyć a po to żebyście wiedziały że jest forum o terminacji że można się mnie o parę spraw zapytać. Jeśli będę wiedzieć to odpisze.
Życzę oczywiście samych dobrych wieści..
A teraz cd mojej historii krzyczała że nigdy wiecej ciąży dzieci a jutro mam badanie prenatalne. Trzymajcie za nas kciuki. Pamiętajcie nie jesteście same. Mi pomogły obce kobitki. Pozdrawiam i przepraszam jeśli kogoś przestraszyłam
12 tydzień i tak mnie jutrzejsze badania jeśli wyjdą dobrze nie uspokoja :/Witaj wspolczuje, ja tez ciaze miałam z wada podwyższone nt ,obrzek plodu, jednak nie czułam sie na silach zeby podjąć sie terminacji, ciaza sama obumarla prawie w 19 tyg i urodziłam synka. Mimo to twierdze,ze nie ma prawa oceniac nikt matki która robi terminacje jak i tej która rodzi chore dziecko, kazdy ma inna siłę inne myslenie,zadna decyzja nie jest łatwa i zawsze czuje sie jej skutki. W ktorym tygodniu teraz jestes?
Witaj u nas, też moje dzieciątko było śmertelnie chore jednak cały czas miałam nadzieję, kiedy po 30 tygodniu nadeszły skurcze i urodziłam to nadzieja zgasła razem z dzieckiem. Nie potępiam Twojej decyzji jaką podjęłaś bo wiem jak to jest być w takiej sytuacji !!!!! Także jak widzisz tragiłaś na osoby z podobnymi historiami, a w kupie łatwiej !!!12 tydzień i tak mnie jutrzejsze badania jeśli wyjdą dobrze nie uspokoja :/
Szanuje również twoja decyzję ciężkie chwile przeszłas.
Ja tez już po [emoji4] serduszko ładnie biło a tego się najbardziej obawiałam... plan działania ustalony na kolejne 7 miesięcy więc Ok [emoji6]
Super wieści !!! [emoji16]Jesteśmy po wszystko w jak najlepszym porządku, pomiary każdy idealny, serce super, wątroba na miejscu stopy i ręce widoczne. No i tak na 80% będzie drugi syn.. Przez chwilę miałam uczucie rozczarowania (wiem wiem głupota) no ale tak było Zobacz załącznik 892233
Normalne stres będzie do końca ciąży, dopóki dziecka nie będzie przy nas czlowiek będzie sie martwil. Trzymam kciuki za jutrzejsze badania12 tydzień i tak mnie jutrzejsze badania jeśli wyjdą dobrze nie uspokoja :/
Szanuje również twoja decyzję ciężkie chwile przeszłas.
ŚwietnieJesteśmy po wszystko w jak najlepszym porządku, pomiary każdy idealny, serce super, wątroba na miejscu stopy i ręce widoczne. No i tak na 80% będzie drugi syn.. Przez chwilę miałam uczucie rozczarowania (wiem wiem głupota) no ale tak było Zobacz załącznik 892233
Przecież Ty byłaś juz wcześniej na prenatalnych. Poszłaś drugi raz?Mnie w 10 min.maks pomierzył i opisał. Buuui.