reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jesteśmy po :laugh2: wszystko w jak najlepszym porządku, pomiary każdy idealny, serce super, wątroba na miejscu stopy i ręce widoczne. No i tak na 80% będzie drugi syn.. Przez chwilę miałam uczucie rozczarowania (wiem wiem głupota) no ale tak było :-DZobacz załącznik 892233
Uwierz mi że doskonale Ciebie rozumiem bo sama mam dwóch synów i takie same uczucia mnie odpadły jak dowiedziałam się że drugi syn... ale to minie ... ważne że zdrowy !

Hej dziewczyny ja już po usg.wszystko super[emoji4]za dwa tyg prenatalne[emoji4]
Najgorsze że mam rwe kulszowa[emoji33]boli mnie od tygodnia w posladku i ciągnie na nogę.mam iść do neurologa.
Ale to nic ważne ze wszystko ok[emoji4]dzidziuś ma 4.17Zobacz załącznik 892239
Świetnie, rwe tez mialam kiedys cale szczęście przeszla po czasie

Tak. To macica i dzidzia rośnie. :) Nic tylko się cieszyć, nie martwić!

Byłam dzisiaj u koleżanki i jej cudownej córeczki. Malusia jest boska! Nie sądziłam, że mam takie morze cierpliwości i ciepłych uczuć do maluchów. Kocham jak swoje. :)
Ja ostatnio w sklepie takiego dzidziusia widziałam byl taki maciupenki, mój syn byl o wiele wiekszy moze przez to ,ze ponad 4 kg

IMG_4121.jpg

Moje maleństwo dzisiaj bardzo aktywne :) nie chciało się przestać ruszać [emoji173]️

Załączniki

• IMG_4121.jpg
    IMG_4121.jpg
    179,2 KB · Wyświetleń: 213
A ja słuchajcie nie mam w ogóle brzucha... płaski jak przed ciąża, a to już druga wiec coś powinno się już pojawiać a w pierwszej tez już chyba było jakieś wybrzuszenie. Tez się trochę zaczęłam tym martwić bo tez męczyły mnie takie dziwne bóle brzucha które na szczęście już przeszły. Byle do środy, w końcu USG

reklama
Do góry