reklama
Ja bardziej czuje napiecie, albo ciągniecie w pachwinach, ale cos mi sie kojarzy,ze dwa tygodnie temu mialam takie jakby klucia i lezalam dwa dni i minęłoDziewczyny odczuwacie takie kolkowe krótkotrwałe bóle? Dodatkowo mam takie uczucie pełności w podbrzuszu. Nie chce panikować bo wizyta za tydzień. To rozciąganie?
Wlasnie takie punktowe ukłucia, położyłam sięJa bardziej czuje napiecie, albo ciągniecie w pachwinach, ale cos mi sie kojarzy,ze dwa tygodnie temu mialam takie jakby klucia i lezalam dwa dni i minęło
Lez dzisiaj sobie cały dzień to powinno ci przejść, mi po lezeniu minęłoWlasnie takie punktowe ukłucia, położyłam się
Przez tydzień męczyło mnie kłucie w jednym miejscu dość częste i dziwnie mi było jak lekarz mówił że to więzadła. Jednak z dzidziołkiem ok i teraz raz na jakiś czas zakłuje [emoji6]Dziewczyny odczuwacie takie kolkowe krótkotrwałe bóle? Dodatkowo mam takie uczucie pełności w podbrzuszu. Nie chce panikować bo wizyta za tydzień. To rozciąganie?
Dzięki za odpowiedzi, uspokoiłam się trochęPrzez tydzień męczyło mnie kłucie w jednym miejscu dość częste i dziwnie mi było jak lekarz mówił że to więzadła. Jednak z dzidziołkiem ok i teraz raz na jakiś czas zakłuje [emoji6]
judytka777
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja już po usg.wszystko super[emoji4]za dwa tyg prenatalne[emoji4]
Najgorsze że mam rwe kulszowa[emoji33]boli mnie od tygodnia w posladku i ciągnie na nogę.mam iść do neurologa.
Ale to nic ważne ze wszystko ok[emoji4]dzidziuś ma 4.17
Najgorsze że mam rwe kulszowa[emoji33]boli mnie od tygodnia w posladku i ciągnie na nogę.mam iść do neurologa.
Ale to nic ważne ze wszystko ok[emoji4]dzidziuś ma 4.17
Załączniki
No ja panikowałam strasznie, a jeszcze jak człowiek siedzi w domu to tylko czeka na kolejne ukłucie i rozmyśla. Nawet jak leżałam to było kłucie. Jeśli nie ma plamień to raczej rozciąganie [emoji6]Dzięki za odpowiedzi, uspokoiłam się trochę
Papillonek1980
Fanka BB :)
Tak. To macica i dzidzia rośnie. Nic tylko się cieszyć, nie martwić!Dziewczyny odczuwacie takie kolkowe krótkotrwałe bóle? Dodatkowo mam takie uczucie pełności w podbrzuszu. Nie chce panikować bo wizyta za tydzień. To rozciąganie?
Byłam dzisiaj u koleżanki i jej cudownej córeczki. Malusia jest boska! Nie sądziłam, że mam takie morze cierpliwości i ciepłych uczuć do maluchów. Kocham jak swoje.
reklama
Suuuper !!!Hej dziewczyny ja już po usg.wszystko super[emoji4]za dwa tyg prenatalne[emoji4]
Ale to nic ważne ze wszystko ok[emoji4]dzidziuś ma 4.17Zobacz załącznik 892239
Ałała...rwa kulszowa....życzę jak najmniej bólu !
Podziel się: