Super [emoji173]️
reklama
W jakim mieście będziesz rodzic?
Mieszkam w Irlandii a będę rodzic w mieście Cork.
Też się denerwuje już przed tymi prenetalnymi.. Oby wszystko było dobrze
Powodzenia dziewczyny na swoich wizytach
Jest jakiś sposób żeby rozruszac dziecko przed badaniem? Bo z tego do piszecie to lepiej jak się rusza tak?
Zjedz coś słodkiego
J o czymś takim nie słyszałam?!
Z kim musialas sie umówić na takie spotkanie?
Bo to w Irlandii tutaj trochę inaczej to wyglada
A ja nie mam biorą to co im się należy mimo że są w związkuDo "samotnych matek" nie mam pretensji, ale do kobiet, które żyją w związku, a pobierają świadczenia . Powinni dokładniej to sprawdzać
[emoji173][emoji173]
Suuper [emoji16]Ja już po - lekarz powiedział, że będzie dziewczynka - sam z siebie, więc był chyba pewnien, chociaż to 12 tydz 3 dzień.
CTL 59,5 mm a NT 1,47 mm, poza tym rowniez wszystko jest w porzadku, więc jestem uspokojona.
Pięknie było widać malucha na monitorze, aż byłam w szoku!
Mam nadzieję, że u Was dziewczyny też wszystko dobrze? :-)
Mi jeszcze na prenatalnych lekarz kazał poleżecmć na prawym boku bo dzidzioł właśnie też nie tak leżał i ciężko było zobaczyć pęcherz moczowy. Poleżałam, lekarz w tym czasie do komputera wszystkie dane wpisywał i okazało się, że dzidzioł idealnie się odwrócił.
Papillonek1980
Fanka BB :)
O rany, strasznie długo. Współczuję.Nieistotna teraz musi czekac na wyniki papy i amniopunkcje także do 4 tyg to potrwa zanim dowie sie jaka jest diagnoza
To niesprawiedliwe, że tak się dzieje. Przepraszam, że zapytałam. Jej już i tak pewnie jest wystarczająco ciężko.
Najgorsze wlasnie to czekanie, musimy trzymac kciuki za niaO rany, strasznie długo. Współczuję.
To niesprawiedliwe, że tak się dzieje. Przepraszam, że zapytałam. Jej już i tak pewnie jest wystarczająco ciężko.
asicazg
Hej, z tego co piszecie to już kawał dzidzi macie ja w 11 t 4 d miałam dzidzie tylko 4,3 cm wiec bardzo malutkie ja a swój wiek zobaczymy jak rośnie ja prenatalne w czwartek i nie mogę się doczekać a Wam dziewczęta powodzenia , poznania płci i miłego dnia życzę )))
Piszecie o spaniu ja prze ostatni rok o 5 pobudka bo na 6 do pracy teraz na zwolnieniu drugi tydzien i organizm tak przyzwyczajony ze spie max do 8 i to i tak dobrze jest wczoraj poczułam się jakbym gdzies zaspała bo spałam do 9.30 aż byłam w szoku
Piszecie o spaniu ja prze ostatni rok o 5 pobudka bo na 6 do pracy teraz na zwolnieniu drugi tydzien i organizm tak przyzwyczajony ze spie max do 8 i to i tak dobrze jest wczoraj poczułam się jakbym gdzies zaspała bo spałam do 9.30 aż byłam w szoku
reklama
tikatukatam
U mnie nawet po batoniku nic :-) dajemy odpoczac dzidzi I o 13 ostatnia proba. Sam lekarz mega sympatyczy I teraz mi powiedzial zebym nie brala tego na pewno, ale dla niego na 90% chlopak.To zależy mój był wkurzony że dziecko się ruszalo.. ale jak chcesz rozruszać idź na spacer przed wizytą i wypij sok pomarańczowy cappi u mnie przez to bardzo ruchliwe było
Podziel się: