reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
WIZYTY

27.08.- @doolusia
27.08.- @mamitkaagitka prenatalne
27.08.- @Nieistotna
27.08.- @Pauliyne prenatalne
27.08.- 8:00 @tikatukatam prenatalne
27.08.- 10:30 @judytka777
27.08.- 11:15 @jagoda87
27.08.- 14:00 @KAROLA_223
27.08.- 15:50 @Stokrotenka23 prenatalne

Czekamy na wieści !!!
@Nieistotna dzisiaj też będziesz miała usg?

Dzień dobry w ogóle [emoji6] ten nocny strach co się dzieje między nogami mnie wykończy...wstaję w nocy nie tylko na siusiu tylko żeby podetrzeć się papierem i sprawdzić,że jest ok...
Mam to samo. Co jestem w wc a jestem non stop to sprawdzam -.-
Ja jestem w trakcie badania :-)
Tzn. wiekszosc sprawdzona, przeplywy, serduszko, pecherz must czowy, nerki, moz normalnie wszystko mi pokazal I wszystko jak najbardziej w normie. A potem dzidzia poszla spac...
Dalismy jej chwile bo za chiny nie chciala sie odwrocic I zaraz wchodze ponownie. Zostala kosc nosowa do sprawdzenia I przeziernosc karkowa. W sumie juz ja zmierzyl I byla 1,2 tylko dziecko w niewlasciwej pozycji do tego badania, wiec mowi a bysmy zrobili tak jak powinno byc ale to I tak bedzie roznica ok 0,2 bedzie, wiec u mnie juz duzy kamien z serca.
Super :)
Dzień dobry człowieczku <3
Super ktory dokładnie tydz, mam nadzieje,ze moj tez 3 d zrobi, chce pokazać rodzicom
12+3 widac na zdjeciu ;-)
Też się denerwuje już przed tymi prenetalnymi.. Oby wszystko było dobrze

Powodzenia dziewczyny na swoich wizytach :biggrin2:

Jest jakiś sposób żeby rozruszac dziecko przed badaniem? Bo z tego do piszecie to lepiej jak się rusza tak? :biggrin2:
Bedzie dobrze ! Bardzo rozruszac tez nie dobrze bo ciezko pomierzyc ;-) najlepiej po prostu isc i jak cos improwizowac ;-) wez ze sobą cos slodkiego albo po prostu bedziesz robic przysiady i pajacyki jak ja w pierwszej ciazy xD

Z drugiej strony jeśli chodzi o "samotne matki", dlaczego uważasz że robią źle, każdy sobie radzi jak może a skoro państwo oszukuje nas to dlaczego "samotne matki" mają nie oszukiwać państwa? 500+ jest z naszych wypłat więc się należy. Więc moim zdaniem takie oszustwo to nie oszustwo tylko branie tego co się należy:)

Do "samotnych matek" nie mam pretensji, ale do kobiet, które żyją w związku, a pobierają świadczenia . Powinni dokładniej to sprawdzać

Ja jestem w trakcie badania :-)
Tzn. wiekszosc sprawdzona, przeplywy, serduszko, pecherz must czowy, nerki, moz normalnie wszystko mi pokazal I wszystko jak najbardziej w normie. A potem dzidzia poszla spac...
Dalismy jej chwile bo za chiny nie chciala sie odwrocic I zaraz wchodze ponownie. Zostala kosc nosowa do sprawdzenia I przeziernosc karkowa. W sumie juz ja zmierzyl I byla 1,2 tylko dziecko w niewlasciwej pozycji do tego badania, wiec mowi a bysmy zrobili tak jak powinno byc ale to I tak bedzie roznica ok 0,2 bedzie, wiec u mnie juz duzy kamien z serca.
Świetne wieści z rana, gratuluję :)

Ja już po - lekarz powiedział, że będzie dziewczynka - sam z siebie, więc był chyba pewnien, chociaż to 12 tydz 3 dzień.

CTL 59,5 mm a NT 1,47 mm, poza tym rowniez wszystko jest w porzadku, więc jestem uspokojona.
Pięknie było widać malucha na monitorze, aż byłam w szoku!

Mam nadzieję, że u Was dziewczyny też wszystko dobrze? :-)

reklama
Cześć.
Udanych wizyt dziewczyny!!

U nas dziś tak sobie. Młoda z kaszlem i zatkany nosem i fochem bo nie mam siły się nad nią rozczulac-Chociaż muszę przyznać że i tak dzielna jest...
A mi dalej mega niedobrze i slabo niestety... mąż dalej całymi dniami w pracy więc kolejny ciężki tydzień się zapowiada....

Czytam was na bieżąco Ale brak weny do pisania niestety.
Miłego dnia.

Do góry