Stokrotenka23
Fanka BB :)
Ja też... wszyscy wiedzą że kocham spac na brzuchu i tak śpię... Nie umiem inaczej.Ja najbardziej lubię spać na brzuchu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też... wszyscy wiedzą że kocham spac na brzuchu i tak śpię... Nie umiem inaczej.Ja najbardziej lubię spać na brzuchu
Nooo ja ostatnio właśnie też grubo się zastanawiam nad tym, a widziałam koleżanka ma do sprzedania za grosze.Ja sobie muszę kupic poduszkę do spania, tego rogala/banana czy jak to tam. Ale to pp prenatalnych.
Na rękę wystarczy nie przekraczać 5766zł. To ograniczenie jest odkąd jest becikowe bodajże.
U mnie w mieście jest jeszcze dodatkowe becikowe od miasta, też 1000zł bez ograniczeń zarobkowych, wiem, że niektóre miasta powprowadzały tak, więc się zorientujcie się czy też takiego nie macie.
Wygląda fajnie, tylko nie chce mi się opisu czytac bo widziałam że rozmiary też jakieś są [emoji848]Czy taka jest ok?
Link do: PODUSZKA do spania DLA KOBIET W CIĄŻY ciążowa DUŻA
Czy szukać czegoś innego?
Mi sie fajnie spalo ale ją oddalam -.-Nooo ja ostatnio właśnie też grubo się zastanawiam nad tym, a widziałam koleżanka ma do sprzedania za grosze.
Wiem, że tenat już był tej poduchy ale jeszcze raz MAMUŚKI KTÓRA MIAŁA PODUCHĘ DO SPANIA DLA CIĘŻARNYCH [emoji3] proszę opinię [emoji16]
Ale na samym lewym tez ponoc zle Zobacz załącznik 891450
Ja mialam taka poduche - duzego rogala 150 cm, bo ja lubilam sie nim owijac - na jednym koncu kladalam glowe, dalej ukladalam poduche pod brzuch i koniec miedzy kolana MmmmNooo ja ostatnio właśnie też grubo się zastanawiam nad tym, a widziałam koleżanka ma do sprzedania za grosze.
Wiem, że tenat już był tej poduchy ale jeszcze raz MAMUŚKI KTÓRA MIAŁA PODUCHĘ DO SPANIA DLA CIĘŻARNYCH [emoji3] proszę opinię [emoji16]