reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Możliwe że ja na to wszystko patrzę niezbyt przychylnie dlatego że moja walka o dziecko trwa sporo i jestem po przejściach. Zamiast pomocy od państwa, płaciłam za większość badań z własnej kieszeni. Czasem wydawałam całą moją miesięczna pensje. W zasadzie jedynie badania kariotypów było w ramach NFZ (7miesiecy czekania na wynik).

W tym czasie mam świadomość ile kombinowanych 500+ zostało rozdanych.

Ja tylko czekam bo coś przebąkują, że chcą wprowadzić w ogóle jakieś limity jeśli chodzi o 500+. Także na pierwsze nie dostaję, a za chwilę się okaże że na drugie też się nie łapię :D
tak moze byc xD

Olejmy temat.. chybs kazda z nas musi podejsc do urzedu czy gdzie to tam sie idzie i dowiedziec co i jak bo sytuacja materialna kazdej z nas jest inna ;-)

Podobno najlepiej na lewym boku:) ja tak śpię od kilku tygodni i mi tak najwygodniej:)
Ale na samym lewym tez ponoc zle
Screenshot_20180824-141736.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180824-141736.jpg
    Screenshot_20180824-141736.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 204
reklama
Do góry