Beata86
Fanka BB :)
Od spania na plecach? Serio? Jak ja mam spac zeby bylo ok?
Podobno najlepiej na lewym boku ja tak śpię od kilku tygodni i mi tak najwygodniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od spania na plecach? Serio? Jak ja mam spac zeby bylo ok?
tak moze byc xDJa tylko czekam bo coś przebąkują, że chcą wprowadzić w ogóle jakieś limity jeśli chodzi o 500+. Także na pierwsze nie dostaję, a za chwilę się okaże że na drugie też się nie łapię
Pewnie jestem przewrażliwiona w tym temacie tak jak napisałam wcześniej bo uważam że państwo powinno pomagać również tym którzy mają problem z płodnością. To też jest dla mnie polityka prorodzinna.Wiem o co chodziło dla tego pytam co w tym złego?
Też czytałam że na lewym boku.Podobno najlepiej na lewym boku ja tak śpię od kilku tygodni i mi tak najwygodniej
Ale na samym lewym tez ponoc zlePodobno najlepiej na lewym boku ja tak śpię od kilku tygodni i mi tak najwygodniej
Dokładnie takPewnie jestem przewrażliwiona w tym temacie tak jak napisałam wcześniej bo uważam że państwo powinno pomagać również tym którzy mają problem z płodnością. To też jest dla mnie polityka prorodzinna.
Ja najbardziej lubię spać na brzuchuAle na samym lewym tez ponoc zle Zobacz załącznik 891450
Ja też, jak my sobie poradzimy?Ja najbardziej lubię spać na brzuchu
Dziewczyny nam coś może doradzą ja póki co czekam na te lepsze samopoczucie i czeeeekam...Ja też, jak my sobie poradzimy?