reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Na pierwszej wizycie normalnie mnie zbadala i zleciła bhcg I później znowu to samo. Usg nie ma w gabinetach na NFZ. Jedynie to urządzenie do wysłuchania tętna dziecka. Usg w poprzedniej ciąży robiłam wszystkie prywatnie :/
U nas na nfz jest usg, dziwnie tam maja to co pozniej do innej przychodni na usg, moze idz prywatnie gdzies, bo po co ten stres

Od dzisiaj mam w planie co dziennie umyc dwa okna i zmienic firanki. Myslicie,ze to zły pomysł? W sumie tak na krzesle nie musze do góry jakoś zbytnio wyciągać rak,a dwie firanki to nie duzo, chce to zrobic zanim bede miec wielki brzuch [emoji23],a juz sa takie brudne

Od dzisiaj mam w planie co dziennie umyc dwa okna i zmienic firanki. Myslicie,ze to zły pomysł? W sumie tak na krzesle nie musze do góry jakoś zbytnio wyciągać rak,a dwie firanki to nie duzo, chce to zrobic zanim bede miec wielki brzuch [emoji23],a juz sa takie brudne

Niby nie dajmy się zwariować ale moja lekarka stanowczo zabroniła naciągania się i właśnie wspomniała o wieszaniu firanek;)
Może niech mąż się tym zajmie, ostatecznie nic się złego nie stanie jak okna będą brudne ;)

Niby nie dajmy się zwariować ale moja lekarka stanowczo zabroniła naciągania się i właśnie wspomniała o wieszaniu firanek;)
Może niech mąż się tym zajmie, ostatecznie nic się złego nie stanie jak okna będą brudne ;)
To moze wybiorę i zostawie mężowi do powieszenia [emoji23]

Poproś męża albo poczekaj spokojnie do II trymestru, a szczególnie po Twoich przejściach bym poczekała, chociaż ja okna myłam w 8-9 tygodniu, ale brzuch czułam... Lepiej poczekaj

Jesteście ciągle zmęczone ? powiem Wam że nic nie robię szczególnego i zaraz jestem taka zmęczona. Też tak macie ? A co do cc to będę miała ja napewno, ponieważ problemy zdrowotne. Mówią że ciąża to taki piękny okres a ja jakoś nie widzę w tym nic pięknego. Ciągle nerwy i strach, że poronię, mdłości ale na szczęście już przeszły, ciągły głód czuję, chociaż teraz już mniejszy, takie ogólne zmęczenie i jestem totalnym śpiochem a teraz albo ok. 5 albo 6 wstaję ciągle siku. Też chwilowo same minusy macie? Czy tylko ja jakiegoś pecha mam

Jestem zmęczona :) ale duuużo zależy od dnia. Wczoraj trzy godziny drzemki, przed - bez drzemki :)

Musisz przestać się denerwować. Bo to nikomu nie służy... Wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić ale stres ma generalnie zły wpływ :)

Ja kocyk z minki odziedziczyłam razem z wózkiem, ale chyba będzie do ozdoby i córka się będzie bawić, bo jakoś minki nie przemawia, chociaż na chłodniejsze dni odwrócę go druga strona i bawełna jest... Zobaczymy, zawsze może sobie na tym leżeć, nie pod [emoji6]

reklama
@Wercia92 spokojnie, ja jestem padnięta jak jakiś leniwiec... Co widzę łóżko to myślę tylko o położeniu się

Ale chyba powrócę do swojego żywienia i mam nadzieję odzyskać sił, bo ostatnio to porażka

Do góry