Nie polecam. Nie lubię sztucznych materiałów, szczególnie do spania. No i dziecko się pod tym bardziej poci.Ooooo, ciekawe. Teraz strasznie modny ten minky i planowałam taki zestawik, ale nie polecasz?
reklama
U nas na nfz jest usg, dziwnie tam maja to co pozniej do innej przychodni na usg, moze idz prywatnie gdzies, bo po co ten stresNa pierwszej wizycie normalnie mnie zbadala i zleciła bhcg I później znowu to samo. Usg nie ma w gabinetach na NFZ. Jedynie to urządzenie do wysłuchania tętna dziecka. Usg w poprzedniej ciąży robiłam wszystkie prywatnie :/
Od dzisiaj mam w planie co dziennie umyc dwa okna i zmienic firanki. Myslicie,ze to zły pomysł? W sumie tak na krzesle nie musze do góry jakoś zbytnio wyciągać rak,a dwie firanki to nie duzo, chce to zrobic zanim bede miec wielki brzuch [emoji23],a juz sa takie brudne
Od dzisiaj mam w planie co dziennie umyc dwa okna i zmienic firanki. Myslicie,ze to zły pomysł? W sumie tak na krzesle nie musze do góry jakoś zbytnio wyciągać rak,a dwie firanki to nie duzo, chce to zrobic zanim bede miec wielki brzuch [emoji23],a juz sa takie brudne
Niby nie dajmy się zwariować ale moja lekarka stanowczo zabroniła naciągania się i właśnie wspomniała o wieszaniu firanek
Może niech mąż się tym zajmie, ostatecznie nic się złego nie stanie jak okna będą brudne
To moze wybiorę i zostawie mężowi do powieszenia [emoji23]Niby nie dajmy się zwariować ale moja lekarka stanowczo zabroniła naciągania się i właśnie wspomniała o wieszaniu firanek![]()
Może niech mąż się tym zajmie, ostatecznie nic się złego nie stanie jak okna będą brudne![]()
mala-rybka
Fanka BB :)
Poproś męża albo poczekaj spokojnie do II trymestru, a szczególnie po Twoich przejściach bym poczekała, chociaż ja okna myłam w 8-9 tygodniu, ale brzuch czułam... Lepiej poczekajOd dzisiaj mam w planie co dziennie umyc dwa okna i zmienic firanki. Myslicie,ze to zły pomysł? W sumie tak na krzesle nie musze do góry jakoś zbytnio wyciągać rak,a dwie firanki to nie duzo, chce to zrobic zanim bede miec wielki brzuch [emoji23],a juz sa takie brudne
jagoda87
To moze wybiorę i zostawie mężowi do powieszenia [emoji23]
Ja tez odradzam ściągania i wieszania firanek.. okna tez ostatnio myłam ale firanki zleciłem dla męża [emoji6]
Mamafasolki
Jesteście ciągle zmęczone ? powiem Wam że nic nie robię szczególnego i zaraz jestem taka zmęczona. Też tak macie ? A co do cc to będę miała ja napewno, ponieważ problemy zdrowotne. Mówią że ciąża to taki piękny okres a ja jakoś nie widzę w tym nic pięknego. Ciągle nerwy i strach, że poronię, mdłości ale na szczęście już przeszły, ciągły głód czuję, chociaż teraz już mniejszy, takie ogólne zmęczenie i jestem totalnym śpiochem a teraz albo ok. 5 albo 6 wstaję ciągle siku. Też chwilowo same minusy macie? Czy tylko ja jakiegoś pecha mam
Jestem zmęczona
Musisz przestać się denerwować. Bo to nikomu nie służy... Wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić ale stres ma generalnie zły wpływ
mala-rybka
Ja kocyk z minki odziedziczyłam razem z wózkiem, ale chyba będzie do ozdoby i córka się będzie bawić, bo jakoś minki nie przemawia, chociaż na chłodniejsze dni odwrócę go druga strona i bawełna jest... Zobaczymy, zawsze może sobie na tym leżeć, nie pod [emoji6]
reklama
mala-rybka
Podziel się: