reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Nie doradzę jako mama ale robiłam właśnie paczuszkę dla bliskiej mi osoby i szukałam w internecie kocyków (chciałam z miękkiego materiału). Znalazłam takie zestawy na Allegro, bardzo ładne wzory podusia i kocyk. Nie zamówiłam ostatecznie bo kupiłam szumisia i bardzo solidny ładny zimowy śpiworek(Przesyłam też zdjęcie)
Śpiworek też z allegro? Można link?

reklama
Śpiworek też z allegro? Można link?
Śpiworek jest tej firmy:
Link do: Cottonmoose - Pościel do łóżeczka bez wypełnienia
Na tej stronie nie można zamawiać, ale na ich stronie na fb jest lista sklepów stacjonarnych i wysyłkowych. Ja kupiłam stacjonarnie po poleceniu przez koleżankę. To Polska firma i przeczytałam pozytywne opinie.

Tu znalazłam jedną ze stron i fajny opis spiworka
Link do: COTTONMOOSE ŚPIWOREK DO WÓZKA / SANEK DZIECIĘCYCH 100cm – 3W1 MOOSE

Jej, ja zjadłam śledzie na kolację, ale jakieś dobre kupiłam w śmietanie , jabłkiem i cebulką, albo to ogórek był, takie słodko kwaśne, takie idealne, jem drugi dzień i jak o nich myślę slinka mi sama cieknie po brodzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też dzisiaj gorszy dzień mam, chyba przed zmianą pogody, mogłabym cały dzień spać !!!
Zmałpowalam śledzie, tak mi ochoty narobiłaś :D

Na pierwszej wizycie normalnie mnie zbadala i zleciła bhcg I później znowu to samo. Usg nie ma w gabinetach na NFZ. Jedynie to urządzenie do wysłuchania tętna dziecka. Usg w poprzedniej ciąży robiłam wszystkie prywatnie :/
Dziwne... Kurczę to może podejdź prywatnie na usg ? Bo beta teraz to nie wiele mówi...

reklama
Do góry