Jeszcze jedne badania mozesz wykonać powyzej 20 tyg,a ktory masz tydz? Masz czas do 13.6 mozesz dzwonic i prosic ze to taka sytuacja ostatnie dni, mnie tak przyjeli w dwa dniWitamy się ja nadal w dwupaku
Dzisiaj wyszłam ze szpitala, przestałam krwawić z dzidzią wszystko ok. Okazało się że miałam krwiaka 4,5cm a teraz ma 1,3cm no tyle krwi ze mnie wyleciało że musiał tak ładnie się zmniejszyć.
Martwię się bo przepadły mi badania prenatalne i już nie wiem co mam robić, bo przydało by się pomierzyć tego mojego szkraba a kontrolę mam dopiero za dwa tygodnie
reklama
He, he u mnie dokładnie to samo [emoji16][emoji16][emoji16] właśnie zjadłam dwa lody kaktus (bo któraś pisała i musiałam go zjeść [emoji23][emoji23][emoji23])Robim co mozem ale różnie wychodzi
I tak się w dwupaku trzymajcie jeszcze do marca [emoji16] no to faktycznie, że Twój lekarz nie zobaczył krwiaka. Zadzwoń może tam gdzie miałaś mieć prenatalne i zapytaj o przełożenie terminu bo byłaś w szpitalu.Witamy się ja nadal w dwupaku
Dzisiaj wyszłam ze szpitala, przestałam krwawić z dzidzią wszystko ok. Okazało się że miałam krwiaka 4,5cm a teraz ma 1,3cm no tyle krwi ze mnie wyleciało że musiał tak ładnie się zmniejszyć.
Martwię się bo przepadły mi badania prenatalne i już nie wiem co mam robić, bo przydało by się pomierzyć tego mojego szkraba a kontrolę mam dopiero za dwa tygodnie
tikatukatam
Fanka BB :)
Ale bym zjadła kopyta z kiełbaska... pychota, teraz mi się to danie przypomniało że istnieje....
Za mną chodzą kluski leniwe i już taki mam cichy pan na sobotę, bo po pracy to za duzo zachodu zeby to naszykowac.
Rose.mart
Boże jak ja kocham mojego męża dzisiaj. Już ponad godzinę szoruje łazienkę. Tak się zawzial, że szok. Jednak są plusy czucia się do d... Przynajmniej można legalnie się poobijac
Jutro mama przyjeżdża do mnie w odwiedziny, weekend laby się szykuje, pewnie nic mi nie pozwoli robić
Jutro mama przyjeżdża do mnie w odwiedziny, weekend laby się szykuje, pewnie nic mi nie pozwoli robić
tikatukatam
Witamy się ja nadal w dwupaku
Super, że ok i że Cię wypuścili. Nawet jeśli Ci się nie uda zrobić prenatalnych to się nie martw, widocznie tak miało być.
A krwiaki, ja już na pierwszym badaniu miałam trzy z zaleceniem zakaz dzwigania i maksymalnie odpoczywać. W poniedziałek na badaniu widać było nadal 1szt. Z 11mm miał.
mala-rybka
Ale że kebaba czy męża??? [emoji23][emoji23][emoji23]Hehe dobre ... czekam 19 i jadę na kebaba z mężem.... ależ mi się go chce
Mamafasolki
Dziękuję nudnych pozostałych miesięcyWiem wiem widziałam w poście jak się witałaś
Gratulację ciąży i tylko do marca
reklama
Beata86
Dziękuję nudnych pozostałych miesięcy
I spokojnych
Podziel się: