reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Witamy się:biggrin2: ja nadal w dwupaku:biggrin2::biggrin2:
Dzisiaj wyszłam ze szpitala, przestałam krwawić z dzidzią wszystko ok. Okazało się że miałam krwiaka 4,5cm:shocked2: a teraz ma 1,3cm no tyle krwi ze mnie wyleciało że musiał tak ładnie się zmniejszyć.
Martwię się bo przepadły mi badania prenatalne i już nie wiem co mam robić, bo przydało by się pomierzyć tego mojego szkraba a kontrolę mam dopiero za dwa tygodnie:hmm:
Jeszcze jedne badania mozesz wykonać powyzej 20 tyg,a ktory masz tydz? Masz czas do 13.6 mozesz dzwonic i prosic ze to taka sytuacja ostatnie dni, mnie tak przyjeli w dwa dni

reklama
Doczytałam. Ale nie mam już sily odpisać męczy mnie żołądek w dalszym ciągu (lekarz dał mi jakieś krople na mdlosci) i teraz zaczyna mnie głowa boleć więc leżę i robię nic.
Miłego wieczoru

Robim co mozem ale różnie wychodzi
He, he u mnie dokładnie to samo [emoji16][emoji16][emoji16] właśnie zjadłam dwa lody kaktus (bo któraś pisała i musiałam go zjeść [emoji23][emoji23][emoji23])
Dzisiaj wyszłam ze szpitala, przestałam krwawić z dzidzią wszystko ok. Okazało się że miałam krwiaka 4,5cm:shocked2: a teraz ma 1,3cm no tyle krwi ze mnie wyleciało że musiał tak ładnie się zmniejszyć.
Martwię się bo przepadły mi badania prenatalne i już nie wiem co mam robić, bo przydało by się pomierzyć tego mojego szkraba a kontrolę mam dopiero za dwa tygodnie:hmm:
I tak się w dwupaku trzymajcie jeszcze do marca [emoji16] no to faktycznie, że Twój lekarz nie zobaczył krwiaka. Zadzwoń może tam gdzie miałaś mieć prenatalne i zapytaj o przełożenie terminu bo byłaś w szpitalu.

Boże jak ja kocham mojego męża dzisiaj. Już ponad godzinę szoruje łazienkę. Tak się zawzial, że szok. Jednak są plusy czucia się do d... Przynajmniej można legalnie się poobijac :)
Jutro mama przyjeżdża do mnie w odwiedziny, weekend laby się szykuje, pewnie nic mi nie pozwoli robić ;)

Super, że ok i że Cię wypuścili. Nawet jeśli Ci się nie uda zrobić prenatalnych to się nie martw, widocznie tak miało być.
A krwiaki, ja już na pierwszym badaniu miałam trzy z zaleceniem zakaz dzwigania i maksymalnie odpoczywać. W poniedziałek na badaniu widać było nadal 1szt. Z 11mm miał.

reklama
Do góry