aga6
Fanka BB :)
Jeej ja mam zboczenie i codziennie prawie myje.. (wiem głupota) a jakbym miała takie dlugie -.- az strach pomyśleć..Ale jak nienawidzę ich myć o czesaniu nie wspomnę chciałabym obciąć chociaż trochę ale mąż mówi że mnie z domu wygoni . Ostatnio wycieniowalam trochę nawet różnicy nie było widać to mówił że smieszkiem co ja narobilam haha
Powiem Ci ze ja całą wyprawke dla corki prasowałam... raz xD zanim sie urodzila pozniej juz nie prasowalamAle nie olejujesz skóry głowy tylko wlosy.
Ja kompletnie zapomnialam co to pielęgnacja. Dziś olej na wloskach! A kiedyś przed każdym myciem był olej, maska... A teraz ... az wstyd. Mialam dlugie piękne włosy hlip..O rany! Wow !
Ja nie lubie pracowac i wizja sterty spiochow i innych malutkich rzeczy do prasowania niestety ale nie brzmi to super :/
Ja dziś uprasowalam dwie koszule. Wyczyn tygodnia...
Dzień dobry. Od 45 minut rzucam sie z boku na bok. Czy ja się kiedyś wyspie do 6.00? Chyba dzisiaj powiem szefowej o ciąży. Chociaż boję sie, że to za szybko -chce byc fair. Ale na zwolnienie isc jeszcze nie chcę.
Wydaje mi sie ze warto powiedzieć szefostwo będzie wiedziało na czym stoi