reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Pomocy. Na szybko potrzebuje pomyslu na prezent na chrzciny. Mialy byc pieniadze ale dowiedzialam sie ze rodzice chca za to wyjechac na wakacje -.-
Hmmm jak dziewczynka to może jakiś łańcuszek uniwersalny ? Z zawieszką serduszkiem?
Jak mała to może jakiś bujaczek?

Dla chłopca nie mam doświadczenia niestety bo mam 2 chrzesnice.

reklama
Nie chcę wyjść na nieczułego potwora, bo kocham swojego psa, ale już uczę go, że warto być grzecznym. :)
Za pół roku, sterana noworodkiem i niedospaniem, mogę nie mieć tyle cierpliwości. Mam o tyle łatwo, że od początku szkoliłam psa. Teraz tylko szlifujemy umiejętności. :)
Ja moja też szkolilam na początku. I zna swoje miejsce. Tzn wpycha się wszędzie i zawsze do glaskania i zabawy Ale wie kiedy mnie wkurza i na komende przestaje i sobie idzie. Ale najlepsze jest to zenajbardziej sie slucha przy ludziach. I potem wszyscy chwala jaka grzeczna ( tzn ci ktorychzna i którym pozwala podejsc) a potem w domu to różnie

A ja właśnie tylko nabiał,owoce i oczywiście słodycze hehe ja nie śpię od 5. Mąż wstaje do pracy A mały już się kręci z boku na bok. Do pracy idę dziś zwolnienie zanieść. Pewnie nie obejdzie bez dogadywania.

A ja właśnie tylko nabiał,owoce i oczywiście słodycze hehe ja nie śpię od 5. Mąż wstaje do pracy A mały już się kręci z boku na bok. Do pracy idę dziś zwolnienie zanieść. Pewnie nie obejdzie bez dogadywania.
Dlatego ja chce by to mi narzeczony zaniosl. Wyslalabym poczta ale muszę odebrać okulary (zostaly w pracy bo nie planowalam az tak szybko L4) bo ostatnio mam gorszy wzrok :/

Dlatego ja chce by to mi narzeczony zaniosl. Wyslalabym poczta ale muszę odebrać okulary (zostaly w pracy bo nie planowalam az tak szybko L4) bo ostatnio mam gorszy wzrok :/
I tak jak myślałam. Kolega do mnie przyjdziesz za mnie w sobotę hehe a przecież wie że zwolnienie przyniosłam. Mówię że nie bo dziecka nie mam z kim zostawić to się obraził.

Hej, dzień dobry [emoji16]
Ja nic przespałam i dalej bym spala i chyba dzisiaj to zrobię, bo nie mam sił !!! Dosłownie, pójdę do sklepu tylko po warzywna do zupy i położę się spać, chociaż syf w mieszkaniu nieziemski !!! No ale...

reklama
Do góry