reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
A ja jestem uzależniona od porzadku najchetniej co dzien mylabym podlogi, pamięta jak syn sie urodzil to od rana z odkurzaczem i mopem latalam, i musze po swojemu nikomu innemu nie dam, teraz sie ograniczam to mnie nosi,ale nie ma co przesadzac ,bo podlogi zetre [emoji23] u mnie w domu raczej starają sie nie robic syfu,ale wiadomo czasem cos upadnie wyleje sie,czy z dworu przyjdzie z brudnymi nogami i juz widzę te stopy [emoji23]najchętniej bym chodziła tylko w skarpetach

A ja to nienawidzę sprzątać. Z drugiej strony jak już sprzątam to muszę wytrzeć wszystkie zakamarki, dlatego się denerwuję jak mój mąż sprząta bo on tylko "rynek" sprząta.

reklama
Ja już po. Mały dobrze się ma. Tętno 171. Oczywiście z podniecenia zapomniałam poprosić o zdjęcie. Ale 3.09 mam prenatalne więc pewnie wszystko będzie. No i zapytałam czy mam robić ten test Pappa to powiedział że on najpierw robi usg prenatalne i jak coś wychodzi źle to wtedy dopiero wyniki krwi. Zwolnienie dał mi bez problemu.
Super

Ja już po. Mały dobrze się ma. Tętno 171. Oczywiście z podniecenia zapomniałam poprosić o zdjęcie. Ale 3.09 mam prenatalne więc pewnie wszystko będzie. No i zapytałam czy mam robić ten test Pappa to powiedział że on najpierw robi usg prenatalne i jak coś wychodzi źle to wtedy dopiero wyniki krwi. Zwolnienie dał mi bez problemu.
Super wieści [emoji3]

Mój kręgoslup lędźwiowy daje o sobie znać...ałała.

Jeśli masz kompletne i z pudełkami to nie odsprzedasz za marne grosze. My jak mlodemu chcieliśmy kupić używane ale zapakowane w oryginalne pudełko (prezent na urodziny i chcieliśmy żeby jakoś to wyglądało) to różnica między ceną rynkową zestawu a wystawianą na olx to ok.50zł. To jest śmieszna kwota przy wydawanych 250-350zł na zestawy.
Moj mąż wszystkie pudełka ładnie rozcinał żeby nie uszkodzić. On jest zafiksowany na punkcie Lego ale układa młodemu nieziemskie rzeczy. Musiałabym Wam zrobić zdjęci ile mlody ma pudeł Lego i Lego Duplo. Niektore mój mąż skompletował zanim Leon się urodzil :D
Moj poskladal a później rozwalIł wiec ma pełno w pudlach duzych, dlatego ja nie chcialam sprzedawac nawet za polowe ceny, bo jak dajesz za pudlo 300 zl ,czy tam po 50 a najczesniej po 100 to szkoda, stwierdziłam ,ze jak nie syn to jakies dzieci co w gościach beda sie pobawia duplo,a on swoimi drobnymi sie bawi, mowil,ze jak jak kiedys będzie mial rodzeństwo to musi zamykac pokój zeby czasem nie polknelo [emoji23]

Uf doczytałam Was do końca.
Ja dzisiaj powiedziałam o ciąży w pracy. Szef i kierownik zareagowali w porządku,chociaż chyba ich trochę zaskoczyłam. Złożyli gratulacje.
Powiedziałam o swoich planach, że jak zdrowie pozwoli to chcę chodzić do pracy do końca roku co ich chyba trochę uspokoiło :p
Najukochańsi i tak byli chłopacy z mojego działu. Siędzę z 4 facetami sama i ja wiedziałam, że oni od dawna się domyślają i z trudem się powstrzymywałam żeby im wcześniej nie powiedzieć jak mi rzucali różne aluzje o ciążach. Były gratulacje, przytulasy i buziaki.
Powiedzieli że dawno wiedzieli bo nagle kawa mi przestała smakować gdzie zawsze uwielbiałam, a mnie po prostu odrzuciło, albo miałam jakieś dziwne napady gorąca (co chwile klima włączana, chociaż temp. normalna) no i mówią, że to po buzi widać :D

A ja jestem uzależniona od porzadku najchetniej co dzien mylabym podlogi, pamięta jak syn sie urodzil to od rana z odkurzaczem i mopem latalam, i musze po swojemu nikomu innemu nie dam, teraz sie ograniczam to mnie nosi,ale nie ma co przesadzac ,bo podlogi zetre [emoji23] u mnie w domu raczej starają sie nie robic syfu,ale wiadomo czasem cos upadnie wyleje sie,czy z dworu przyjdzie z brudnymi nogami i juz widzę te stopy [emoji23]najchętniej bym chodziła tylko w skarpetach
Jakbym o sobie czytala

Moj poskladal a później rozwalIł wiec ma pełno w pudlach duzych, dlatego ja nie chcialam sprzedawac nawet za polowe ceny, bo jak dajesz za pudlo 300 zl ,czy tam po 50 a najczesniej po 100 to szkoda, stwierdziłam ,ze jak nie syn to jakies dzieci co w gościach beda sie pobawia duplo,a on swoimi drobnymi sie bawi, mowil,ze jak jak kiedys będzie mial rodzeństwo to musi zamykac pokój zeby czasem nie polknelo [emoji23]

Moja mama co ładniejsze zabawki po mojej siostrze zachowała bo jej było szkoda (jest 9 lat ode mnie młodsza). Teraz jak się doczekała wnuków to powyciągała i się super bawią.
Ja też sądzę, że długo nie sprzedamy tych klocków jeśli w ogóle kiedyś to nastąpi, ale z maniakiem Lego i jego zachowywanie pudełek nie wygram :D

Jeśli masz kompletne i z pudełkami to nie odsprzedasz za marne grosze. My jak mlodemu chcieliśmy kupić używane ale zapakowane w oryginalne pudełko (prezent na urodziny i chcieliśmy żeby jakoś to wyglądało) to różnica między ceną rynkową zestawu a wystawianą na olx to ok.50zł. To jest śmieszna kwota przy wydawanych 250-350zł na zestawy.
Moj mąż wszystkie pudełka ładnie rozcinał żeby nie uszkodzić. On jest zafiksowany na punkcie Lego ale układa młodemu nieziemskie rzeczy. Musiałabym Wam zrobić zdjęci ile mlody ma pudeł Lego i Lego Duplo. Niektore mój mąż skompletował zanim Leon się urodzil :D
Ja pudełka powywalalam, bo wiedzialam,ze sprzedawac nie bede, a nie lubie kartonikow [emoji5]

reklama
Super wiesci moj gin tez tak wlasnie robi. Mowil ze najpierw usg a jesli cos go niepokoi to daje skierowanie. Ale on jest jednym z najlepszych w okolicach wiec jesli cis będzie to z pewnością wypatrzy.

Do góry